Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
LLEGA EL CORRECTOR ORTOGRAFICO DE LA RACV
LLEGA EL CORRECTOR ORTOGRAFICO DE LA RACV
LLEGA EL CORRECTOR ORTOGRAFICO DE LA RACV

 

 

J. Ferrer (Vh).- Després de cinc llarcs anys de dur treball en equip, per fi està disponible el corrector ortogràfic de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV) que permetrà a mils de valencians poder escriure correctament el valencià sense faltes d’ortografia.

Este corrector es presentarà en societat el pròxim dimarts 30 d’octubre a les 19 hores en el Centre Cultural la Beneficència. Serà l’adeu de Juan Lladró com a decà de la RACV i en l’acte es regalarà el programa informàtic a tots els assistents.

Este corrector funciona en el programa Open Office (molt paregut al Microsoft Office que coneixem) i et permet crear fulles de text, de càlcul, dibuixos, base de senyes i fulles matemàtiques. És molt senzill d’utilisar: una volta instalat, vas escrivint i en el moment en que comets una falta d’ortografia, apareix la paraula remarcada en roig i si apretes un botó el programa et sugerix la paraula correcta. Per eixemple si escrius ‘carabasa’ el sistema t’indica que la forma adequada és ‘carabassa’.


Estarà disponible en un disc compacte i també en internet a partir de la pròxima semana. Concretament en dos webs, llenguavalenciana.com i també racv.es

Fuente:Valenciahui


Enviado el: 29 de Octubre de 2007 a las 21:20:36 (10331 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios: