Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar

Usuarios Online

En total hay:
87 visitantes y
2 usuarios registrados
Ultimo registrado: AndySeda
Lista de usuarios:
Encanto, adlerta

Temas: 30,336
Mensajes: 352,908
Lecturas: 29505109
Respuestas: 323938
Usuarios: 4372

Firefox 27 en Valenciano


Conferencias en el GAV


Aplicación para AndroidNuestras Campañas

Conseguido

Siguenos...


Selecciona el Idioma

Español   Valenciano

Informe Freedom


Curs de Llengua Valenciana


Hemeroteca


Lengua Valenciana


Uiquipedia


Visitas


Visitas


LLEGA EL CORRECTOR ORTOGRAFICO DE LA RACV
LLEGA EL CORRECTOR ORTOGRAFICO DE LA RACV
LLEGA EL CORRECTOR ORTOGRAFICO DE LA RACV

 

 

J. Ferrer (Vh).- Després de cinc llarcs anys de dur treball en equip, per fi està disponible el corrector ortogràfic de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV) que permetrà a mils de valencians poder escriure correctament el valencià sense faltes d’ortografia.

Este corrector es presentarà en societat el pròxim dimarts 30 d’octubre a les 19 hores en el Centre Cultural la Beneficència. Serà l’adeu de Juan Lladró com a decà de la RACV i en l’acte es regalarà el programa informàtic a tots els assistents.

Este corrector funciona en el programa Open Office (molt paregut al Microsoft Office que coneixem) i et permet crear fulles de text, de càlcul, dibuixos, base de senyes i fulles matemàtiques. És molt senzill d’utilisar: una volta instalat, vas escrivint i en el moment en que comets una falta d’ortografia, apareix la paraula remarcada en roig i si apretes un botó el programa et sugerix la paraula correcta. Per eixemple si escrius ‘carabasa’ el sistema t’indica que la forma adequada és ‘carabassa’.


Estarà disponible en un disc compacte i també en internet a partir de la pròxima semana. Concretament en dos webs, llenguavalenciana.com i també racv.es

Fuente:Valenciahui


Enviado el: 29 de Octubre de 2007 a las 21:20:36 (8978 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios: