Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
EL GAV CRECE DE FORMA ESPECTACULAR TRAS LAS ULTIMAS ADHESIONES EN EXPOJOVE
EL GAV CRECE DE FORMA ESPECTACULAR TRAS LAS ULTIMAS ADHESIONES EN EXPOJOVE
EL GAV CRECE DE FORMA ESPECTACULAR TRAS LAS ULTIMAS ADHESIONES EN EXPOJOVE

El passat dissabte 7, es va celebrar en l'historic salo d'actes del Grup d'Accio Valencianista, un encontre de les diferents seccions que el GAV conta a dia de hui en tot lo Regne

 Els representants dels diferents pobles (gent de totes les edats), tinguerem l'oportunitat de coneixer i gojar en els diferents germans de lluita. Contarem en la presencia dels representants de: Picassent, Albal, Massanassa, Alfafar, Alcasser, Catarroja, Burjassot, Quat de Poblet, Moncà, Puçol, Port de Sagunt, La Canyada, Mislata, Sueca, Gandia, Catadau, L'Olleria, Onda i Valencia ciutat entre atres...


L'objectiu fonamental de la reunio va ser establir mijos, comunicacio i coordinacio entre totes les seccions del GAV. Tambe per a coneixer alguns dels procediments basics i necessaris (coordinacio d'accions, comunicats, tramits administratius, cuotes, com treballar, mijos publicitaris, ideari, etc), que gracies al fort creiximent que el Grup està experimentant era necessari fer ad esta reunio ya.

Estem en el resurgiment del valencianisme jovenil, fart del pancatalanisme en les escoles i universitats, i en ganes de lluitar per la cultura valenciana.

Dos dels parlamentaris foren el president de l'entitat En Manolo Latorre, i tambe un membre historic de l'entitat. L'acte acabà en el himne del Regne de Valencia i en el convenciment d’estar fent be els deures.  


Enviado el: 10 de Febrero de 2009 a las 07:27:11 (11041 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios: