Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
ESTE 15 DE JUNY EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA OTORGARA EL PREMI LLEALTAT A EN MANUEL LATORRE I CASTILLO
ESTE 15 DE JUNY EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA OTORGARA EL PREMI LLEALTAT A EN MANUEL LATORRE I CASTILLO
ESTE 15 DE JUNY EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA OTORGARA EL PREMI LLEALTAT A EN MANUEL LATORRE I CASTILLO

 

Un any mes, el Grup d'Accio Valencianista, celebra l'entrega dels premis mes importants del valencianisme, els prestigiosos PREMIS LLEALTAT. Enguany seran el numero XIV d'esta gala que començà l'any 1999.


La gala serà encara mes emotiva si cal, ya que el guardonat, no es atre que En Manuel Latorre i Castillo, actual President, del Grup d'Accio Valencianista. Este important acte tindrà lloc en el tradicional Hotel Astoria del centre del Cap i Casal del Regne, el proxim divendres 15 de Juny a partir de les 21:00 hores.

Es de sobra coneguda la situacio per la que està passant la societat per l'actual crisis, per lo que demanem un fort esforç a tots, i agrair de cor l'assistencia, i aixina poder continuar en l'exit d'estos Premis.

La gent que estiga interessada pot fer la seua reserva en el foro, com anant directament a la seu central del GAV (dilluns i dijous a partir de les 19:00 hores). Tambe poden cridar per telefono:

Telf/Fax: 96 341 22 22 Telf: 96 344 90 20
C/ Pintor Gisbert 17, baix (Russafa).
 

¡¡QUE LA FLAMA DEL VALENCIANISME CONTINUE VIVA DEPENDIX DE TOTS!!

Comunicat del nomenament:
 

EL GRUP D' ACCIO VALENCIANISTA CONCEDIX EL PREMI LLEALTAT 2012 A EN MANUEL LATORRE I CASTILLO


Carnet d'En Manuel Latorre i CastilloEl Jurat encarregat d'otorgar els Premis Llealtat ha acordat per unanimitat concedir el mes prestigios guardo del mon valencianista a l'actual president del GAV i Vice President de la Cordinadora d'Entitats Culturals del Regne de Valencia, En Manuel Latorre i Castillo. L'acte d'entrega tindra lloc en el transcurs d'un sopar que se celebrara en l'hotel Astoria del Cap i Casal el proxim divendres 15 de Juny.

Entre els merits que el Jurat ha considerat a l'hora de concedir el premi d'enguany cal destacar el fet de que Latorre porte mes de 30 anys de fidelitat ininterrompuda a l'ideari valencianista, ya que des de que entrara com a membre de les joventuts del GAV en 1978 de la ma de sons pares, mai ha abandonat la primera llinea de la lluita valencianista, ocupant diferents carrecs fins aplegar a convertir-se en l'any 2001 en el president mes jove de l'historia del GAV. Manuel Latorre coincidí en la Batalla de Valencia en molts dels que despres traïcionaren l'ideari valencianista per un plat de llentilles, Artur Ahuir, Jose Mª Chiquillo, Mº Angels Ramon Llin o Vicent Flor entre atres. Noms, tots ells, que servixen per a donar encara mes valor a la increbantable llealtat del Premi Llealtat 2012. Se dona la circumstancia de que enguany el GAV complix el seu 35 aniversari, per lo que el Jurat tambe a volgut reconeixer d'alguna manera en la figura de Latorre a tots aquells valencianistes, que com ell, guanyaren en lo carrer la batalla al catalanisme.

Manuel Latorre ve aixina a sumar-se a la ya llarga llista d'insignes lleals que han rebut este prestigios guardó des de que el GAV ho creara en 1999 per tal de reconeixer publicament a aquells valencianistes que s'hagueren distinguit en la defensa de l'ideari valencianista des de la llealtat i la fidelitat. Com a contrapunt a aquells que traïcionaren els nostres ideals a canvi de un puesto remunerat al costat del poder politic. Premis Llealtat han segut: En Jose Mª Guinot (1999), En Leopold Peñarroja (2000), Na Amparo Cabanes (2001), En Juan Garcia Sentandreu (2002), En Miquel Ramón (2003), En Joan Gil Barbera (2004), En Ricardo Garcia Moya (2005), En Chimo Lanuza (2006), En Vicent Baixauli (2007), En Anfos Ramon (2008 , En Juan Vanrell (2009), En Jose Alba (2010) i En Josep Paya (2011).


En Valencia, Cap i Casal, 15 de Febrer de 2012.

Grup d'Accio Valencianista - Manuel Latorre i Castillo, Premi Llealtat 2012. ¡¡Enhorabona!!


Enviado el: 05 de Junio de 2012 a las 08:24:29 (1542 Lecturas)Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios: