Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA FICA EN MARCHA EL G.A.T.
EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA FICA EN MARCHA EL G.A.T.
EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA FICA EN MARCHA EL G.A.T.

 

Des d'el Grup d'Accio Valencianista s'ha ficat en marcha un ambicios proyecte batejat com GAT: Grup d'Accio Teatral. Se tracta de la primera escola de teatre en autentica Llengua Valenciana, que preten fundar una companyia estable. Coneixedors de les dificultats que en estos moments tenen els nostres actors per a poder interpretar en Idioma Valencia, tant per la falta de teatres, com de companyies que no hagen caigut en la trampa de les subvencions catalanisadores, el GAV fica a l'abast del GAT les seues instalacions.

 

A partir d'una proposta de colaboracio del director i fundador del GAT, Joan Benet, des d'el GAV hem acollit esta iniciativa en tota la ilusio del mon ficant a l´abast del director i actors tots els recursos humans i materials de que disponem. De fet ya hi ha un reduït grup de jovens entusiastes del teatre que durant tot l'estiu treballaran baix les ordens de Joan Benet en la preparacio de la primera escenificacio que servirà com a presentacio oficial del GAT i que intentarem coincidixca dins dels actes de celebracio del 35ª Aniversari del GAV.

Sera despres del 9 d'Octubre quan s'obriga el determini de matriculacio per a tots els socis i simpatisants que vullguen pujar-se ad este nou proyecte cultural. Sense dubtes un dels mes atractius en els que el GAV s'ha embarcat durant els ultims anys.

FONT: G.A.V.Enviado el: 17 de Julio de 2012 a las 12:33:02 (2130 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios: