Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
EL GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA, CONSIDERA INADMISSIBLE CANVIAR LA DATA DEL 9 D´OCTUBRE I DE SANT JOSEP
EL GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA, CONSIDERA INADMISSIBLE CANVIAR LA DATA DEL 9 D´OCTUBRE I DE SANT JOSEP
EL GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA, CONSIDERA INADMISSIBLE CANVIAR LA DATA DEL 9 D´OCTUBRE I DE SANT JOSEP

 

Des d'el Grup d'Accio Valencianista, considerem inadmissible el fet de que un President de la Generalitat no triat pel poble, Alberto Fabra, tinga l'intencio de furtar-mos l'identitat dels dos dies mes importants que com a valencians tenim cada any: El 9 d'Octubre i Sant Josep. Perque canviar la data de celebracio d'ab dos festes es una falta de respecte inadmissible cap al poble valencià.

 

Per aixo condenem energicament este nou insult, que els valencians patim per part d'esta casta politica incompetent. Des d'el GAV anem a recolzar i promoure totes les campanyes i accions possibles per a evitar que este atac a la societat valenciana siga una realitat, tal i com pretent el PP.

 

No anem a permetre que el dia de tots els valencians no siga el 9 d'Octubre (caiga en el dia de la semana que caiga), dia de la Patria Valenciana i de Sant Dionis. Maxim quan el GAV va ser una de les entitats que lluitaren en la Batalla de Valencia per a guanyar este dia per al poble valencià. Per atra banda les Falles son pagades pels mes de 100.000 fallers, per tant son ells qui tenen l'ultima paraula. Sr. Fabra ya està be de jugar en els valencians, ya està be de jugar en els mes de 100.000 fallers.


 

Per aixo des d'el GAV anem a recolzar la concentracio que tindrà lloc el proxim Dissabte 21 de Juliol a les 14:00 hores, en la plaça de l'Ajuntament de la ciutat de Valencia com a primer pas de les movilisacions que entenen esta arbitraria decisio va a provocar.

 

Ara o mai.

 

¡¡Vixca el 9 d'Octubre i vixca les Falles de Sant Josep!!

 

Valencia, Cap i Casal, 19 de Juiol de 2012

FONT: G.A.V.


Enviado el: 20 de Julio de 2012 a las 10:46:14 (2000 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios:
Usuario: plaerdemavida04
¡¡¡ OLE !!! per la puntualisacio de - no triat pel poble - Fabra escomença per llevar l'AVLL, i a partit d'ahi tindras credibilitat com a president del consell Valenciá.

Usuario: M4kne
Que pena que no puga anar ya que estic en Teruel... Pero vos anime desde aci!!!!!!!!! Vixca Valenciaa! Si al 9 d'Octubre i al dia de San Josep