Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
VINE EN MOSATROS A LA PRESENTACIO I PARTIT DEL VALÉNCIA CF  (ULTIMES ENTRADES)
VINE EN MOSATROS A LA PRESENTACIO I PARTIT DEL VALÉNCIA CF  (ULTIMES ENTRADES)
VINE EN MOSATROS A LA PRESENTACIO I PARTIT DEL VALÉNCIA CF (ULTIMES ENTRADES)

 

Este any el Valencia C.F. necessita el soport dels aficionats per a iniar una excelent campanya deportiva en la que mosatros seguirem estant al seu costat.

Per aixo, La Penya Valencianista Grup d´Accio convida a tots els seus afiliats i simpatissants a la presentacio del Valencia C.F el dia 9 d´agost i el posterior encontre futbolistic entre el Valencia C.F. i el Tottenham Hotspur F.C.a les 22:00 hores.

Tots/es aquells/es que vullguen acompanyar-mos, poden fer la reserva i previ pagament (10€) el la seu del Grup d´Accio Valencianista el dilluns dia 6  d´agost.

Els que no puguen acodir a la seu podran fer una reserva abonant la cantitat en el nostre numero de conter bancari (fent el ingres en el seu nom) acompanyat del enviament d´un correu electronic en el seu nom, llinages i numero de movil a vcfgav@gmail.com.
Nº Conter bancari: 3082 1282 18 5217332823

Vos recordem que les places son llimitaes. (Dilluns dia 6 últim dia de reserves)


¡¡AMUNT VALENCIA!!


Font: Penya Valencianista Grup d'Accio


Enviado el: 04 de Agosto de 2012 a las 03:47:20 (1034 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios: