Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
EXIT EN LA CAMPANYA NADAL SOLIDARI DE LES JJ.GAV
EXIT EN LA CAMPANYA NADAL SOLIDARI DE LES JJ.GAV
EXIT EN LA CAMPANYA NADAL SOLIDARI DE LES JJ.GAV

 

Complida la passada campanya nadalenca, les Joventuts del Grup d´Acció Valencianista, volem felicitar-vos a tots per este nou any, aprofitant els excelents resultats:

 

  • Respecte als aliments bàsics, conseguirem dotze caixes de llet de continuació per a bebés i sis caixes de llet normal, sucre, oli, arròs, cigrons, llentilles, fesols, llandes de sardines i tonyina, tot tipo de pasta (macarrons, espagueti, fideus…) i tomaca fregida. ¡A lo que hi ha que afegir els tradicionals torrons nadalencs!

 

  • En lo referent a la roba, recolectarem vaqueros, suaderes, camisetes, camisetes interiors, un jupetí, una gorra, pantalons de chàndal, tres jocs de pijames, chaquetes d´hivern, bermudes i una manta. Ademés d´una caixa repleta de complements nous per a dona (mocaors, pantis, un bolso, calces, pulseres…) i atra en roba interior a estrenar i calcetins. Incluirem ací varies caixes de bolquers i tovalletes per a bebé.

 

  • Per a que els més menuts puguen gojar del seu dia de Reis, ¡tenim molt bones notícies!: Un centre de manualitats, un quad todoterreny elèctric, peluches, quaderns de pintar, ninots de tot tipo (Action Man i Barbie), dos TV (32 pulgades), jocs de taula (monopoli, scrabble…), puzles, un parc infantil i una gran quantitat de contes infantils, entre atres.

 

Nosatres, com a jovens valencianistes que som, estem preocupats per nostra cultura.


Pero som part d´una societat, i fins ella, també aplega nostra preocupació real. Estos Reis, elmillor dels presents per a eixes famílies que més ho necessitaven, brotà de la generositat de moltes persones que colaboraren en nosatres. I per a tots ells, no coneixem paraula que expresse tot lo agraïts que estem.Vore les noticies en la TV, s´ha convertit en estos temps en una experiència desagradable. Ara be, i encara que no venguen tant, les bones notícies també existixen. Pensem en l´alegria de tots eixos chiquets quan tinguen els joguets en ses mans… No pot haver un regal tan gran com ficar un gra d´arena en la felicitat dels demés; i en este cas, dels que més ho necessiten, dels manco culpables: els chiquets.


Les JJ. GAV seguirem treballant per eixa joventut valenciana, i per una societat a la qual trametre nostre amor per esta terra.


Estem estudiant noves formes d´ajudar a esta societat i esperem poder ficar-les en pràctica en un espai prudencial de temps.


¡Feliç 2013 a tots!ATT/ NADAL SOLIDARI


Enviado el: 08 de Enero de 2013 a las 00:10:40 (1295 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español

Comentarios:
Usuario: M4kne
La meua enhorabona a tots els valencians que han participat !