Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
PRESENTACIO DEL GAV DE PAIPORTA
PRESENTACIO DEL GAV DE PAIPORTA
PRESENTACIO DEL GAV DE PAIPORTA
 
Hui passades les 11:00 hores, ha donat començament la  nova presentacio de la seccio GAV-PAIPORTA , seccio historica que tingue un paper important  en la denominada batalla de Valencia, en la qual se guanyà la Real Senyera.
 
 
 
L'acte ha tingut lloc en la plaça major del poble, a on mes d'un centenar de veïns han assistit a l'acte en el que s'ha desplegat la Real Senyera mes gran del mon. Els parlaments han estat carregats de critiques cap a l'AVL  i en defensa de l'autentica normativa valenciana, les Normes del Puig.
 
 
 
 
Entre els assistents se trobava l'alcalde de Paiporta, Vicent Ibor Asensi al que se li ha donat un quadro en motiu de l'implicacio de dit acte, tant per la seua part com de l'Ajuntament, el gest ha segut emotiu ya que l'alcalde ha otorgat una banda commemorativa al president del GAV. Tambe han assistit representants de tots els partits valencianistes, Renovacio Politica ,Accio Nacionalista Valenciana i Unio, destacant entre ells al cap de llista de Proyecte Europa , Rubén Vañó Gómez.

 


 

L'acte ha finalisat en l'himne regional  i entre cantics com "SOM VALENCIANS MAI CATALANS" i "AVL derogacio", despres els assistents han fruit d'unes paelles jagants en un gran ambient valencianiste.


Enviado el: 10 de Mayo de 2014 a las 23:03:15 (2641 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español

Comentarios: