http://www.valenciahui.com/noticia.p...remis_a_les_cr


Lo Rat Penat entrega els premis a les Creus de Maig
05.06.08 | 02:00. Archivado en Cultura

M. Matas.- Ahir s’entregaren els premis del Concurs de Creus de Maig 2008, que otorga la centenària entitat valencianista Lo Rat Penat, en el patrocini de l’Ajuntament de Valéncia.

Enguany els participants han arribat a vora el centenar, aumentant l’originalitat i calitat dels treballs exposts. En el concurs participen Falles, associacions culturals, germandats religioses, parròquies, juntes de festes, i colectius diversos, els quals volen anunciar la primavera plantant les Creus de Maig.

L’acte estigué presidit per les Falleres Majors de Valéncia, Glòria Martínez i Victòria Blàzquez, pel Regidor de Festes i Cultura Popular, Félix Crespo i pel President de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

En la secció A, el Premi Extraordinari Paco Domingo, de l’Ajuntament de Valéncia, ha anat dirigit a la Falla Plaça La Creu del Canyamelar-Els Ángels, en una dotació de 1.800 euros. El primer premi, de l’Ajuntament de Valéncia, ha correspost a la Falla Plaça Verge de Lepanto de Castellar (1.500 euros). El segon, també de l’Ajuntament, l’ha rebut la Junta de Festes Grup de Vivendes Ntra. Sra. dels Desamparats. El tercer premi, d’Iberflora, s’ha entregat a les Festes en Honor al Santíssim Crist de Nazaret. El quart premi, d’ICEF, s’ha otorgat a la Falla G.V. Fernando el Catòlic-Angel Guimerà.

En la secció B, el Premi Extraordinari Pere Delmonte, de l’Escola Tècnica Superior del Mig Rural i Enologia, ha anat dirigit a la Falla Zapadores-Vte. Lleó. El primer premi, de l’Associació Professional de Flors i Plantes, ha correspost a la Falla Maestro Bellver-Mariano Ribera. El segon, tercer i quart premi, de Casadecor, s’han otorgat a Falla Av. Ausias March-Na Rovella, Falla Bolseria-Tros Alt i Falla Plaça Dr. Collado.