http://www.valenciahui.com/noticia.p...prepara_un_ext

El valencianisme cultural prepara un extens programa d’ activitats
08.06.08 | 02:00. Archivado en Cultura

Manolo Matas (Vh).- Demà dilluns, a les set de la vesprada, en el Centre Cultural ‘La Beneficència’, situat en el carrer Corona, 36, tindrà lloc la Clausura del VI Curs de L’Escola d’Estudis Valencians. En primer lloc, el Director de l’Escola i Acadèmic de Número, José Vicente Gómez Bayarri, llegirà la memòria del curs, per a passar posteriorment al discurs de clausura, que correspondrà a Rafael Gómez-Ferrer Sapiña, Acadèmic de Número i Vicedecà de la RACV. El títul serà ‘1808: El pronunciament del coronel Vidal. Un crit valencià per la llibertat’. Presidirà l’acte l’Excm. Sr. En Vicent Lluís Simó Santonja, Decà de la RACV. Els alumnes que han seguit el curs tindran prioritat d’assistència sobre el públic en general.

També demà, a les 20 hores, continuaran els Tallers de Prosa que l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana oferixen en la seua sèu social, situada en el carrer de Dalt, 64. En esta ocasió, els convidats seran Donís Martín Albizua i Joan A. Alapont, els quals llegiran alguns fragments de les seus obres, que seran comentades pels assistents.

El dimarts 10, a les 19’30 h, se celebrarà la Llectura dels Llibrets de Falla 2008, en la sèu de Lo Rat Penat, en el carrer Trinquet de Cavallers. Els poetes guardonats en l’edició d’enguany del Concurs de Llibrets, organisada per la centenària entitat valencianista (Anfós Ramon, Donís Martín, Rafael Melià, Joan Antoni Alapont, Josep Navarro i Ampar Cabrera), llegiran les seues obres premiades.
Más información en la edición impresa de Valéncia hui.