El valencianisme politic i cultural torna a la lluita despres de l´estiu


Politica / El moviment valencianiste mes important, representat per la Coordinadora d´Entitats Culturals del Regne de Valencia, la Fundacio Nou Valencianisme, el Grup d´Accio Valencianista o Coalicio Valenciana, comença a partir de setembre en la seua activitat normal despres de les vacacions d´estiu.
Tant Coalicio Valenciana com el Grup d´Accio Valencianista han pogut informar a esta redaccio de les seues apretaes agendes, de les que ya vos anirem informant, pero a on podem destacar conferencies, visites a les comarques valencianes, la compareixença en diferents procediments judicials (Fabra, TV3, Simat de la Valldigna, etc…) i molts atres actes preparatius del 9 d´Octubre.

Des de El Palleter vos invitem a continuar estant informats de l´actualitat valenciana per mig d´esta web, la mes visità del valencianisme cultural i politic, aixina com per atres mijos de comunicacio d´internet com Valencia Hui o Valenciafreedom.
Les persones que hem fet possible que El Palleter estiguera plenament actiu durant este mes d´agost, desenrollant la seua labor de denuncia i informacio, mos despedim de vosatros fins al proxim estiu.
Continuem en mes ganes pel nostre Regne, i recordant l´Himne de Lluita, mos trobem en lo carrer per a lluitar tots junts contra lladres, bochins i tirans.


www.elpalleter.com

www.joventutscoalicio.com