Teresa Puerto Ferre | Regne d’Aragó… o Feudo_Vasallo.Cat?

Publicado el 31 Agosto, 2008 Autor Teresa Puerto Ferre |

Desde qu´els destins històrics de La Comunitat Aragonesa han caigut en mans del socialista Marcelí , la dignitat del milenari Regne d’Aragó esta feta brossa en mans de tan iluminat personatge que l’ha convertit en vassalla enfeudada del nazi_onalcatalanisme imperialiste.

Convertit este socialista “catalagonés” en polsegós pelut de la “grandeur” invasora, Marcelí ha segut pres d´un agut atac de “complejitis-tremens”i la seua jibarizada materia grisa ha segut abducida pel cicló.CAT.

Obsessionat en introduir en la innecessaria `Llei de Llengües d’Aragó´ eixa illetrada falca de que “el catalaní es una llengua propia d’Aragó” , nos ha oficialissat tan solemne barbarisme historic/lingüístic, per mig de l´imposició decretada contra el dominat Poble Aragonés.

En l’Era de La Lingüística_Indocumentada.CAT, el socialista Marcelí Iglésies, s’autoproclama furibund convers-postulant Del “infame i infecte dialecte Barceloní “i aixína , pel ditot d’una llei opressora, ha convertit als nobles aragonesos en vassalls enfeudats del pompeufabrí idiolecte: igual que va fer Zaplana en els valencians per mig del seu colossal monstre antidemocratic-AVL (Akademia antivalenciana de la Llengua panolla) , igual que ho ha mantíngut el burlador Paco Camps i la seua abducida Ascensión.

I es que als politiquets illetrats els fa molta falta un Curs Intensiu en Història d’Espanya , un atre en Democràcia real -respectuosa del poble- i un atre molt especial en Decencia Ètica. I per a aixo, aragonesos i valencians tenen eixa font d’incombustible fidelitat històrica a la veritat , qual son les investigacions i escrits del meu admirat professor ARAGONÉS na Antonio Ubieto Arteta , un dissident rebel defensor d’eixa veritat , que, com Solzhenitsin I Sakharov en la Socialista Unió Soviètica , va ser condemnat al Gulag de la marginació , de la ignomínia i de la persecució.

A propòsit del tema de les desbocades ambicions feudals catalanes en els Regnes d’Aragó, de València i de Mallorca , em venen al cap aquelles conegudes declaracions de l’any 1983 en les que Na Antonio nos dia:

“El Omnium Cultural de Barcelona intenta que las gentes de Fraga o de toda Ribagorza se consideren catalanes y están gastando muchos millones de pesetas en este sentido. Becan a gente para que sencillamente digan que son catalanes , se patrocina esto con el dinero que las empresas catalanas detraen de los impuestos para la cosa cultural.

Respecto al problema de la ciudad de Fraga , en una conferencia que yo di aquí , con documentos en la mano , demostré que en Barcelona están falsificando la documentación para intentar convencerles de que son catalanes. Fraga solo fue catalana durante diez o doce años en virtud de una disposición de Jaime I . El problema de Fraga es ECONÓMICO : produce electricidad , la que necesitan los catalanes. En cierta ocasión una editorial catalana, no se si apoyada por la Generalitata le pidió al catedrático don Jose Mª Lacarra documentación para poder probar que, la llamada Franja Oriental Aragonesa, había sido catalana para así, en su momento, poder reivindicarla. Don Jose Mª Lacarra les suguiró que se pusieran en contacto conmigo … pero no se atrevieron. Salvo durante diez doce años , la Franja nunca ha sido catalana.

Y eso que dicen los catalanes de que les pertenecen los Pirineos Aragoneses es una idiotez: eso no es historia, es HISTERIA CATALANA. No hay ni un solo documento con el que los catalanes puedan demostrar eso. Lo que sí que hay es una serie de INDOCUMENTADOS que están haciendo pasar la mentira por verdad” … (LP. 20.02.1983 &Heraldo de Aragón 20.10.1985)
El gran escriptor britànic George Orwell , en la seua famosa novela “Ninety Eighty Four”(“1984”) , nos advertia de que “qui controla el passat, controla el futur”… .lliçó de saviesa que exerciten incansablement els manipuladores/indocumentados.CAT per a canviar la nostra Història des de fa més de dos segles…..

Aragonesos ,valencians i mallorquins tenen el seu passat controlat per la Gran Multinacional de la Mentira editora , en Sucursals en Saragossa , València i Mallorca. I els nostres domesticats politiquets van De gerents.CAT

Negre futur.

http://www.teresafreedom.com

http://www.minutodigital.com/articul...do_vasallocat/


(no vos pergau els comentaris de la notícia)