Volia exposar un par de sugerencies que pense poden agradarvos per al próxim sopar de Valenciafreedom, lo he ficat en el apartat de sugerencies a la web pero m'agradaria coneixer l'opinió dels usuaris y assistents y açi en actualitat pense que pot tindre mes difusió.

La primera es que podrieu plantear-vos la possiblilitat de que els assistens anaren identificats en el seu nom en la web per mij d'un simple adhesiu en el seu nom al pit, aixina podriem reconeixer a molts usuaris con els que habitualment debatim, aço donaria mes familiaritat y mes confiança entre els assistens ya que se reconeixeriem y coneixeriem. Aixo clar seria una opció voluntaria per als assistens, pero es que me donat conter que part del sopar el abans y el despres els assistens se passen el rato preguntantse ¿qui eres tu en la web? Yo conegui a gent al final que m'aguera agradat parlar en ells abans si haguera sabut qui eren.

L'atra sugerencia es referent al fi de festa, he anat a dos sopars de Valenciafreedom y es una pena quan mes agust estas y quan escomençen els debats y tertulies mes interessants y productius, quan començes a coneixer als usuaris mos tingam que anar del local sense temps per a fruir y aprofitar moments tan valencianistes, molts sen van a un pubs atres sen van a atre, uns sen van a casa perque no se volen liar mes, atres no les apeteix agarrar el coche, atres son majors, atres matinen etc etc. Yo lo que pense es que si tinguereu la possibilitat de fer el sopar en un lloc aon despres del sopar tingueren un par d'hores per a pendre un cubata o una copa molts dels assistents se quedarien fruint del ambient valencianiste, de les seus debats y tertulies y empapantse de ilusió y esperança per al fosc futur que mos espera.
Es una llastima que 150 valencianistes con lo que costa reunirlos desapareguen sense apenes haver pogut obrir la boca mes que per a menjar. Pense que ni hauria que aprofitar mes este acte únic que a soles Valenciafreedom pot aconseguir, aon valencianistes sense distinció, de totes les ideologies y tendencies compartixen les seues idees, pors, inquietuts, ilusions y esperançes al voltant d'una nit especial y per damunt de tot valencianista. Pense que el valencianisme te que aprofitar al máxim estes ocasions encara que siga per a carregarmos uns a atres nostres bateries valencianistes.

Estes sugerencies les faig sense cap sentit d critic, la meua pretensió es ajudar y sugerir lo que pense que pot millorar el bon treball que esteu fent.
Rebeu tots un fort abraç y mos vorem y mos coneixerem, ... si dona temps en el próxim sopar.