http://www.valenciapersempre.es/inde...ticle&sid=2387

Coincidint també la celebració del Concurs de les Creus de Maig, el Grup de Danses plantarà la tradicional creu de flor en la frontera de Lo Rat Penat hui dissabte dia 2 de maig, celebrarà la Dansà de la Santa Creu. A les 22 h. es cantaran els tradicionals “Mayos” davant de la creu plantada en la nostra frontera i en acabant s’iniciarà la dansà popular que eixirà de la sèu de Lo Rat Penat i discorrerà pel carrer Trinquet de Cavallers.

En motiu de la Festa de la Santa Creu, i per nové any consecutiu, el Grup de Danses de Lo Rat Penat erigirà una creu de flors en la frontera de la nostra sèu, situada en el carrer Trinquet de Cavallers, n. 9 de la ciutat de Valéncia.

Com venim fent des de que recuperarem esta tradició, el Grup de Danses ha preparat una série d'actes per a donar més relleu a la festa.


Hui 2 de maig, a les 22 h., cantarem els tradicionals "Mayos" davant la Creu, i acte seguit ballarem les danses pel carrer Trinquet de Cavallers, en les que podran ballar tots aquells que vullguen acompanyar-nos (per a canviar-se de roba, estarà a la disposició de tots la nostra sèu).

En acabar les danses, sortejarem una medalla d’argent de la Santa Creu entre tots els balladors que hi participen vestits a la manera tradicional.

Esperem contar novament en la vostra presència i la vostra participació, ballant, tocant i cantant tots junts.

http://www.valenciapersempre.es/inde...ticle&sid=2387