Comunicat que m'han manat al correu, es troba escrit en castellà, pero l'he traduït al valencià, a vore que vos pareix per si anireu o no:

El Consell General d'USOCV ha decidit convocar una movilisació en Valéncia per a mostrar el nostre rebuig al nivell de desocupació i el "pensionazo" per la brutal agressió que representen contra els drets dels treballadors i treballadors.

Per a USOCV resulta intolerable i inacceptable i un absolut agravi als treballadors i treballadores d'este país la proposta de reforma de les pensions que es proposa per insolidària e injusta, a més d'improvisada.

Des d'USOCV demanem al Govern que aborde un pla de choc per a acabar contra l'alifac de la desocupació, frene la seua caiguda i genere noves ocupacions. Qualsevol reforma del mercat de treball que s'aborde haurà de tindre per objectiu la generació de llocs de treball estables i això passa per erradicar els innumerables tipos de contractes temporals existents i dotar de noves competències professionals als majors de 45 anys que es troben desocupats, en compromisos d'empleabilitat.

La movilisació es realisarà en Valéncia davant de Delegació del Govern
MOS MOVILISEM EN VALÉNCIA:

DIA: 17 DE FEBRER DEL 2010
HORA: 12:00 HORES
LLOC: DELEGACIÓ DE GOVERN
Plaça del Temple (Valéncia)
El lema central de la movilisació serà:

"CONTRA LA DESOCUPACIÓN Y EL “PENSIONAZO”

És imprescindible que el sindicat USOCV prenga la iniciativa i donem una contundent resposta en la nostra movilisació, al govern i als polítics que decidiran sobre la nostra jubilació i de pas conseguir que es pose en el centre de tota activitat política, sindical i social solucions eficaces contra la desocupació, perqué serà l'única garantia de poder continuar mantenint el Sistema Públic de Protecció Social que la USOCV estem encabotats a defendre contra vent i marea.

Esperem la màxima difusió i movilisació dels nostres delegats, afiliats i simpatisants en els centres de treball, per a conseguir frenar la sagnia de destrucció d'ocupació i una aposta decidida per la generació de nous llocs de treball i parar el pensionazo a la vegada que exigim que tots els espanyols (polítics inclosos) tinguem el mateix sistema de càlcul de les nostres jubilacions.

"CONTRA LA DESOCUPACIÓN Y EL PENSIONAZO"

MOVILISA'T

SENSE OCUPACIÓ NO HI HA FUTUR

http://www.educacionusocv.com (El USOCV te la web en castellà i en catlencià)