The Economist atribuïx a les autonomies part de la culpa de la crisis en Espanya

El semanari britànic The Economist ha senyalat que ‘anys de comprar als governs regionals en diners i una descentralisació exagerada ha suposat que El Govern central ara només controle una quinta part del gasto, mentres les empreses han de superar les serres de regulacions solapades'.

El rotatiu assegura en un artícul publicat este dijous que ‘molts dels problemes d'Espanya comencen a casa' i recorda que, mentres Felipe González va ser capaç de governar en sentit d'Estat, ‘Zapatero només ha oferit solucions tàctiques per a aplacar als sindicats, als barons regionals i als mercats financers'.

Segons The Economist, l'economia espanyola és ‘d'alt cost i baixa productivitat' i augura que si Zapatero no conseguix un pacte d'Estat contra la crisis ‘molts espanyols es preguntaran perqué està en la Moncloa‘.

Des de el nostre punt de vista, gran part d'esta culpa la té la Generalitat de Catalunya, que en les seues polítiques imperialistes s'està gastant millons d'euros en impondre el dialecte barceloní ad atres territoris com la C.Valenciana, Aragó o les Balears.

http://www.scribd.com/doc/26816014/paisos-catalans

FONT: http://nostrediari.blogspot.com/2010...mies-part.html