Volem compartir en tots vosatros el programa de la Semana Cultural de la Falla El Charco de Catarroja, que en el lema "Units per un sentiment" i en colaboració en l'Aellva se celebrarà la semana que ve.

Vos convidem a tots a que assistiu a estes interessants activitats, en les que aniran de la mà l'estima per les nostres tradicions, l'interés per la nostra història i, naturalment, el conreu lliterari de la llengua valenciana.

[Dilluns 7 de febrer de 2011, a partir de les 20.00 hores]

'Dia dels escritors valencians'

Inaguració de l´exposició sobre llibrets de falla en el Palau de Vivanco de la vila de Catarroja (Camí Real, 22) a les 20.00 hores. En el títul "Llibrets de falla rars i curiosos".

A les 22.00 hores, tertúlia: "Poesia i lliteratura festives", en colaboració en l'Aellva, en el casal de la falla El Charco (Doctor Marañón, 13 baix, Catarroja).


[Dimarts 8 de febrer de 2011, a partir de les 20.30 hores]

'Dia de l'indumentària valenciana'

Conferència-coloqui a càrrec d'indumentaristes valencians, en el casal de la falla El Charco.


[Dimecres 9 de febrer de 2011, a partir de les 20.30 hores]

'Dia de la secció femenina'

Tertúlia-coloqui en el títul: "La dòna en la festa de les falles". En la presència de falleres majors de Valéncia i de Catarroja, de l´escritora Ampar Cabrera Sanfèlix, i de totes les falleres majors de la comissió. En el casal de la falla El Charco.


[Dijous 10 de febrer de 2011, a partir de les 20.30 hores]

'Dia del teatre'

Taller de teatre, a càrrec de Rafael Melià i Castelló.


[Divendres 11 de febrer de 2011, a partir de les 20.30 hores]

'Dia de Pere Delmonte'

Homenage al poeta Pere Delmonte i Hurtado, en la Casa de la Cultura de la vila de Catarroja (carrer Esteban Paluzie, 2) a les 20.30 hores. En el títul "Pere Delmonte, del poeta a l'amic".


[Dissabte 12 de febrer de 2011, a partir de les 20.00 hores]

'Dia de les lletres valencianes'

Clausura de l´exposició de llibrets de falla en el Palau de Vivanco de la vila de Catarroja, a les 20 hores.

Conferència a càrrec de components de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, ab el títul "Història de la gramàtica valenciana". En el casal de la falla El Charco a les 21.30 hores.

http://www.aellva.org/content/semana...o-de-catarroja