"TEODORO LLORENTE i la `RENDICIO de GUANT"

Celebrem profundament que, per fi, la molt catalanisada i catalanista AVL triara el passat 17 de juny al nostre gran poeta de la Renaixença Valenciana , Teodoro Llorente, com “l'escriptor de l'any 2011 per a l'AVL” , segons paraules de la fabrina presidenta Ascensión Figueres .
No obstant, es molt poc -per no dir res- lo que eixa desllegitimada academieta ha fet, fins ara, a favor del nostre ilustre poeta valencia de la Renaixença als 100 anys de la seua mort. Ni per ell ni pels molts atres, genuïnament valencians. Sobretot, si ho comparem en lo que s'ha fet (en demasia) en lloa dels seus favorits infiltrats del catalanisme: els “venuts i traidors” que es varen doblegar, vergonyosament, als deliris imperialistes del nazi_onalisme catala per a suplantar la nostra historica LLENGUA VALENCIANA pel “infame i infecte dialecte barceloni”(=neocatalaní).

(Leer más... :
Web de Teresa Puerto Ferre. Cronología Histórica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - ''TEODORO LLORENTE i la `RENDICIO de GUANT''