Que no mos vullguen menjar la carabassa. “Normalitzar”la llengua valenciana no pot ser la faena de qui no la coneix ni la parla. Lo que de veres estan fent, es prostituir-la.

Pero un atra cosa indignant que fa l'Acadèmia Valenciana de Nosequinscollosdellengua, es llançar fem al vell ofici de la prostitució. Es pot ser puta, pero puta en dignitat. Si ademés de no ser puta llegal, afegim les virtuts de la traïció i la mentira, la definició correcta d'este ofici no està prou catalogada en cap diccionari, perque la paraula, cremaria el paper de les fulles; ya estaríem parlant de l'accepció de malesputes en grau superlatiu.

Vullc explicar-me be:
Li'ls falta la dignitat per a dir sense traves que prediquen el català i en català. Que els “chulos” de l'Institut d'Estudis Catalans, estan aprofitant-se d'elles obligant -les a fer un treball indigne que te com a finalitat prostituir també la llengua valenciana, i per ad això fan falta verdaders mestres en la prostitució. Cobren com a professionals de lux, i son lo que tots sabem que son.

I per últim, no oblidem a les putes rastreres, ignorants, que no fan res perque pensen que no es pot fer res, que estan p'aguantar, i que no mes fan que engolir per tots els forats lo que volen ficar-mos a la força. En la particularitat de que tenim que traure diners de la bojaca per a mantindre als “chulos” de la casta puteril imperialista, i posar-ne tan bona cara que pareix que tingam un orgasme diari acompanyat de música de sardana.

¿ Hi ha solució ? Indiscutiblement...., ¡¡ SI !!. N'hi han tres, i relacionades.

1ª) La primera comença en “G” de GAV.
2ª) La segona comença en “E” de Euros.
3ª) La tercera comença en “TC”, que vol dir tindre collons.

Si algú de vosatros li apetix conéixer els detalls, que parle en mi. Afortunadament, venen uns dies en que, en motiu de les activitats valencianistes mes propenques, tindrem ocasió de raonar.
Pero, penseu al mateix temps, que n'hi ha un obstàcul important:

La millor idea del mon, si no es posa en marcha i en practica pels hòmens, no servix de res.