La celebracio oficial del VI Centenari del Compromís de Casp el passat dia 29, en representants dels TRES REGNES d'Aragó , Valencia i Mallorca + els comtats catalans , va posar en relleu, una atra vegada mes, l'acomplexada burricie historica que “adorna” a esta colla de politiquets catalans -la “fada mamarracha” catalana, en este cas- buits en coneixements basics de lingüística i d'historia .

A la representant catalana – Nuria Gispert- la diuen en la seua terra “la Fada Mamarratxa” pel seu genial art de dir parides en el “Parlament que presideix, un Parlament, -encara que este sigui de fireta, amb el cul llogat.” (blocs.mesvilaweb.cat/) ..... i la “fada” se'ns va disfrassar esta vegada de “filologa romanista” per a pontificar la seua genial MAMARRATXADA.

Clar que , vist el domesticat vassallage de tot un President de les Corts Valencianes, Juan Cotino, ( incapaç d'esmenar-li la plana a la iletrada insultadora presidenta de la cambra catalana , Nuria Gispert ) una acaba per pensar que l'erm cultural es de DOBLE dimensió : catalano-valenciana.

(Completar en images :

Web de Teresa Puerto Ferre. CronologÃ*Â*a Histórica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - COMPROMIS de CASP: entre "FADES MAMARRATXES" i ACOMPLEXATS VASSALLS (llengua valenciana )

Web de Teresa Puerto Ferre. CronologÃ*Â*a Histórica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - COMPROMISO de CASPE: entre ( español)