Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Página 1 de 2 12 ÚltimoÚltimo
Resultados 1 al 15 de 21
Like Tree38Me gusta.

Tema: IMPORTANT LLEGIR =======> Manifestación contra el letargo de la RACV

 1. #1
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  10 jul, 12
  Mensajes
  491

  Angry IMPORTANT LLEGIR =======> Manifestación contra el letargo de la RACV

  En primeras disculpadme que me pase al castellano, pero es que no quiero realizar errores ortográficos y más para esto. Quiero saber si podemos realizar una manifestación, en el centro del RACV por lo que hizo la AVL en la página web de la Wikipedia:

  "La AVL aprueba que el valenciano es la lengua que compartimos en Cataluña y Baleares. La entidad aprueba que hay dos nombres legales para designar esta lengua: la de valenciano y la de catalán."

  Ya se que me diréis, el porque no realizar la manifestación en las puertas de la AVL y a la RACV si, por la simple razón y como dije en otro post "físicamente" es nuestra. La RACV sigue siendo una entidad valenciana y lo que han hecho los pancatalanistas y es más lo han conseguido es separarnos, entonces yo pediría por la independencia de la lengua valenciana y el valencianismo. Para que seamos dos entidades unidas contra el catalanismo e intentar más colaboración por parte nuestra y de RACV al ver ellos que el valencianismo no ha muerto y ellos al estar callados que vean que nosotros reaccionamos ante eso. Pediría, por favor, que se pusiera en la pagina de inicio tanto del GAV como de VF esto para que lo antes posible los valencianos fuésemos allí. Espero de vuestra parte que no me digáis como me habéis dicho en otras ocasiones que no lo hagamos ya que por nuestra parte seria como conformarnos o como estar de acuerdo ante estas agresiones a nuestra lengua y cultura.

  VALENCIANS TOT A UNA VEU, GERMANS VINGAU!
  El_capo71, CAGUENDENA, Fayostros y 3 más Les gusta esto.

 2. #2
  Moderador Global Avatar de El_capo71
  Fecha de ingreso
  02 ene, 06
  Mensajes
  9,327
  Yo m'apunte a tot. I si, la RACV encara es nostra, del valencianisme. Pero tambe es cert, que el PP porta ya uns anys callant i comprant esta historica Real Academia en diners. Recorda que el PP donà a la RACV un Palau en ple centro de la ciutat, i ademes subvencions, i no a canvi de res...per aixo porten tant anys prou callaets. Ademes trencaren l'unitat del valencianisme quant introduiren l'accentuacio similar a l'AVL dins de la normativa de la RACV, contraria a les Normes d'El Puig. I poc despres d'esta greu accio, academics de la RACV entraren a l'AVL (Artur Ahuir, Angel Calpe, Xavier Casp, etc).

  Lo que te vullc dir que el PP està comprant i aniquilant tot lo valencià, el PP es el pijor enemic i qui mes mal a fet a la Llengua Valenciana, encara que el 95% de l'electorat del PP pensa i opina igual que mosatros en esta tematica (volen la llengua valenciana diferent del dialecte barceloni).

  I si, la RACV encara es nostra, lo que no tinc tant clar, fins a quin punt encara es nostra i fins a quan...

  Per ultim dir, que si no reaccionem i mos quedem parats, anem a desapareixer com a tals. L'eixemple mes clar el tenim a Balears. Porte mes i mig en les illes en estos moments, (mig per treball, mig de vacacions), i lo que han fet aci es lo que ara estan fent en nostre Regne, i vos asegure que es molt dur, vore com en general (encara que tampoc son tots), la gent no te conciencia i amor per les seua llengua autoctona.
  CAGUENDENA, Fayostros, adlerta y 2 más Les gusta esto.
  Equip de traduccio de valenciafreedom.com

 3. #3
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  10 jul, 12
  Mensajes
  491
  Eixa noticia del PP es de l'any passat. Podem fer dos coses o lo que yo he proposat de fer-la en la RACV on les corts.

  PD: per mi les corts millor perque com anem en contra del PP si ve la prensa mos llevarem un poquet eixa maldicio de que som fascistes o extremistes i anirem directament al centre de la enfermetat
  ariant Le gusta esto.

 4. #4
  Senescal de lo Regne
  Fecha de ingreso
  08 ene, 06
  Mensajes
  3,181
  Primer de tot. Lo que la catalanista AVL faça es responsabilitat d'ella i per tant les denuncies, manifestacions, concentracions les ham de fer a esta institucio anti-valenciana o a institucions oficials valencianes de les quals depenga. Aixina, trauriem a la llum la disconformitat i el rebuig dels valencians a esta institucio catalanista anti-valenciana i a lo millor, escomençarien a recular i a entendre que no han aplegat a cap "pau social/llingüistica" per molt que amaguen el sentiment valencianiste de la societat i se facen els cegos i els sorts, tancant a cosa feta els ulls i les orelles a la realitat valenciana, pa vore si per aborriment, la gent s'afarta de reclamar i al remat poden ficar el catala dels collons.

  Crec que seria una bona idea fer una concentacio cada dos o tres mesos davant de les portes de l'AVL. Que al remat acabe fentse una costum, una tradicio valencianista, un classic.

  En relacio a la RACV, tambe deuriem fer concentracions demanant i exigintli coses concretes. Per eixemple, que la RACV faça una declaracio de rebuig davant de la ultima juà de l'oronella - ficar la normativa catalanista de l'AVL en les seues publicacions. La RACV - els membres de la seccio de llengua - no poden girarse de costat i fer com que no coneixen a l'oronella, que no ha passat res, que la cosa no va en ells... Per supost que si, esta accio - nova traicio - de l'oronella es d'una gravetat extrema i per tant la RACV ha de dir alguna cosa. Sinos: "quien calla, otorga...".

  Ara be, el mes d'agost es un mes prou fotut pa posar en marcha tot aço (els "protagonistes" - AVL, politics, RACV - estan de vacacions). Aixina que millor mantindre l'animo i aguardar a setembre pa fer publiques i escomençar a posar en marcha estes iniciatives.

 5. #5
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  10 jul, 12
  Mensajes
  491
  En lo de fer mes a menut millor es mes bona idea company. Yo no havia posat data perque posareu la vostra opinio es normal yo en agost te diria que no perque sino serem cuarte gats. Pero yo pensaba ferlo en setembre que estem tots i sobretot anar totes les joventuts a donar canya!!!
  PD: TOTES LES JOVENTUTS
  adlerta Le gusta esto.

 6. #6
  Prior de lo Regne Avatar de llunablava
  Fecha de ingreso
  16 sep, 08
  Mensajes
  3,517
  Yo m'apunte, a principi de curs, quan estem tots ací. El PP controla els diners, els mijos... Molt be, puix mosatros anirem a les persones, valencianiste a valencianiste, porta per porta per a reunir fins a l'últim valencianiste que quede, fer una cridà per a anar a la RACV. Que ningú deixe de tocar o anar a casa de tot valencianiste que conega per a cridar-lo al acte reivindicatiu per a recuperar per fi la nostra acadèmia. Si cada valencianiste fa lo màxim per a que cap conegut valencianiste deixe d'anar, l'assitència serà màxima, la RACV nostra i la reconquesta del món valencianiste haurà començat.
  DESPERTA FERRO!
  adlerta y a ariant Les gusta esto
  NO PASSARAN!

  El fascisme vol conquistar Valéncia,

  i Valéncia serà la tomba del fascisme!


  LLUITA I ESTUDIA PEL VALENCIANISME!!

  ACÍ NO ES RENDIX NINGÚ!!!

  --->VISITA EL MEU BLOG EN LLENGUA VALENCIANA<---

 7. #7
  Fiscal de lo Regne Avatar de Fayostros
  Fecha de ingreso
  25 may, 07
  Ubicación
  Alfafar
  Mensajes
  6,712
  Personalment per a mi, es 1000 voltes pijor que la RACV se calle com una pu*a a que la AVL mos insulte.


  Per a mi la posicio d'apariencia per part de la RACV d'anar de llepaculs d'ipocrites del PP me toca més els collons que un milló de barbaritats que puga arrojar* la caguerà de la AVL.

  * "arrojar = vomitar"


  Igual que sempre parla qui mes te que callar, calla qui mes te que parlar.
  CAGUENDENA, ariant y a M4kne Les gusta esto.

  "Los fascistas del futuro, se llamarán a sí mismos antifascistas."
  Winston Churchill

 8. #8
  Creuat de lo Regne Avatar de RafaP
  Fecha de ingreso
  27 abr, 07
  Ubicación
  Albal
  Mensajes
  2,398
  Yo pense com tu Fayostros, te més pecat qui calla, en este cas la RACV, llavors que fem, puix escrigam bé, parlem bé <http://www.fileden.com/files/2008/3/3/1794593/idiomavalenciaparlat.pdf> aci estan les normes del Puig, normes a les que teniem que atendre tots, ad on yo m'inluixc el primer, es facil tindre erròs, i més quant estem escoltant i vegent catalanades a diari, pero aixó s'en va practicant i quant més puix millor. La llengua la fa el poble no un academic, que lo unic que te que fer es reflectir que es lo que parla el poble, i ahí es ad on fallem, baixant-mos els pantalons, tragent el basic, el mijà, per ad accedir a llocs de treball, açó es denunciable, ya que el valenciano=catalan que diu l'universitat i atres borreguets sucedanis del iec diuen, se deuria gastar unicament en estos "guetos", Valencians en peu alcem-se i ya esta bé d'aguantar tanta violació a la personalitat, la idiosincrasia i la benvolguda cultura valenciana. Yo per motius de treball no podre acudir a ninguna manifestacio, cosa que apoye totalmente, per a lo demes estic disponible.
  CAGUENDENA, Fayostros y a ariant Les gusta esto.
  Millor callar i paréixer estúpit que parlar i dixar qualsevol dubte.

 9. #9
  Creuat de lo Regne Avatar de RafaP
  Fecha de ingreso
  27 abr, 07
  Ubicación
  Albal
  Mensajes
  2,398
  per cert el correu de la racv, per si voleu enviarlos comentaris de lo que esta pasnt i estan fent es este <secretari@racv.es>
  Fayostros y a ariant Les gusta esto
  Millor callar i paréixer estúpit que parlar i dixar qualsevol dubte.

 10. #10
  Creuat de lo Regne Avatar de RafaP
  Fecha de ingreso
  27 abr, 07
  Ubicación
  Albal
  Mensajes
  2,398
  Fayostros arrojar es incorrecte, la forma més correcta per a dir vomitar en Valencià, encà que vomitar també forma part del vocabulari valencià es "bossar"
  Millor callar i paréixer estúpit que parlar i dixar qualsevol dubte.

 11. #11
  Varó de lo Regne
  Fecha de ingreso
  24 oct, 08
  Mensajes
  5,008
  Yo tambe m'apunte
  ariant Le gusta esto.
  ¡GERMANS DE BREGA!

  FRONT A L'IMPERIALISME CATALÁ

  JOVENS LLIURES VALENCIANS

  RESISTENCIA VALENCIANA

  UNIXTE A MOSATROS

 12. #12
  Fiscal de lo Regne Avatar de Fayostros
  Fecha de ingreso
  25 may, 07
  Ubicación
  Alfafar
  Mensajes
  6,712
  Cita Iniciado por RafaP Ver mensaje
  Fayostros arrojar es incorrecte, la forma més correcta per a dir vomitar en Valencià, encà que vomitar també forma part del vocabulari valencià es "bossar"
  He empleat eixa paraula perque es mes salvage al hora de llançarla, i en estos casos tamé es típic Valencià utilisar la que sone mes asquerosa per ad estos casos.

  Apart que com be dia el TIO COLLONS, l'home de la TOMASA, no n'hi ha paraula bruta si se diu en Valencià, i en este cas busque a conciencia que siga bruta a mes no poder, i per aixo i en este cas, no me val NI LA DE FILL DE PUTA.
  ariant Le gusta esto.

  "Los fascistas del futuro, se llamarán a sí mismos antifascistas."
  Winston Churchill

 13. #13
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  10 jul, 12
  Mensajes
  491
  Ye dixeu-vos de tonteries i anem a posar dia i anem tots
  CAGUENDENA Le gusta esto.

 14. #14
  Aspirant a Centenar Avatar de CAGUENDENA
  Fecha de ingreso
  18 ene, 06
  Mensajes
  266
  Pense que encara que no mes forem un grapat de valencians davant del palau de la RACV, organisantmos pa que eixe grapat estiguera durant tota una semana donant testimoni del rabuig a la traicio per omisio dels actuals membres de la institucio, seria prou llamatiu. Tot acompanyat de la deguda llogistica i soport comunicatiu.

 15. #15
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  10 jul, 12
  Mensajes
  491
  La idea seria fer al principi les joventuts el anar tots a la RACV i despres a vore si podem ser 500 persones paca amunt un dissabte del mes que ve i fer atra manifestacio desde el RACV hasta l'ajuntament o les corts. Un exemple:

  http://imageshack.us/photo/my-images...ade2012ko.png/

Página 1 de 2 12 ÚltimoÚltimo

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •