Si pel mati el president FABRA mantenia un ENFRENTAMIENTO en un interpost del que se SUPONE LÍDER de l'oposicio, el socialiste XIMO PUIG, la vesprada l'ESTRENÓ en una ma a ma en el correjos LÍDER del Bloc i portaveu parlamentari de COMPROMÍS, ENRIC Morera, a qui en el PP consideren com atra de les potes del futur tripartit.
El mensage de Morera estava molt clar: eleccions anticipades ya perque en les enquestes -digue- el PP ha perdut la majoria absoluta. ¿La seua reclamada? Que la Generalitat no pague el deute acumulat a uns bancs CENTROEUROPEOS -realisà un viage per Brusseles- als que ACHACA la responsabilitat d'haver prestat diners de manera alegre «a uns irresponsables». ¿Les propostes de FABRA? Curtes. ¿La seua paraula preferida? AUSTERICIDIO, un neologisme 'MADE IN Morera' format per austeritat i suïcidi, en referencia als retalls de l'administracio FABRA, a qui acusà de no defendre «els interesses valencians».
Morera, que eixercia de davanter matador, se converti de repent en un guardameta sense defensa. Trague el balo de porta i se VIO nomes baix els pals, en el CAPITÁN de l'equip del PP alvançant com una locomotora cap all.
Albert FABRA enllegi a Morera que, com el portaveu del PSPV, no fera propostes, tal volta perque «ha confos del debat de politica general en una sessio de control». Ademes li demanà que no acaparara la senyera de la dignitat al fer publics «els sous» de COMPROMÍS en la web i acceptà el repte propost pel de COMPROMÍS de portara la sessio de hui la declaracio d'IRPF de 2011. Es mes, FABRA li PROPUSO canviar el salari, perque el SÍNDIC de COMPROMÍS cobra mes que el president de la Generalitat.
«No m'he fet ninguna foto en una senyera independentiste catala ni me la fare», enllegi FABRA a Morera. I sobre l'alvanç electoral, el cap del CONSELL li envià a Catalunya: «En l'anunci del senyor Mes ya pot fer campanya campanya electoral. No demane que mos gastem ara 10 millons».
FABRA

Morera reclama elecciones y Fabra le anima a hacer campaa con Mas. Las Provincias