El president provincial del PP en Valencia, Alfons RUS, considera que hi ha que "plantar cara" al president del Govern, Maria RAJOY, o davant "qui siga" per a que les inversions i els Presuposts Generals de l'Estat siguen "equitatius" entre les comunitats.

Durant 'Els desdejunis de l'Agencia d'Efe' en l'Hotel Les Arenes de Valencia, RUS ha assegurat que competir en el restant de comunitats per les inversions "es malalt", pero veu necessari reclamar les mateixes inversions que els demes, "ni mes ni menys".

RUS se pronunciava aixina abans de coneixer que dels 144 millons que Albert FABRA reclamà afegir en els Presuposts Generals de l'Estat, el Govern soles ha aportat 100.000 euros.

Despres de recordar el paper del PP valencià en la victoria electoral de RAJOY, ha dit que quan les inversions i els presuposts no son equitatius no hi ha que recordar estes qüestions, sino "anar alli i plantar cara a Maria o a qui siga".

Ahi radica "el LIDERAZGO" i aixo es lo que li consta que està fent el PRESIDENT de la Generalitat, Albert FABRA, a qui ha instat a demanar lo mateix que se reivindicava quan governava Josep Lluïs RODRÍGUEZ Sabater.

En quant a les queixes per la finançacio autonomica, afirmà que "si ho diem abans, hi ha que dir-ho ara. Si abans ho diem per dir-ho, significa que estavem mentint a la ciutadania. Lo que hi ha que fer es aclarir-ho, alçar la bandera i anar a on faça falta", ha defes el tambe president de la Diputacio, diputat autonomic i alcalde de XÀTIVA.

Fan falta moltes inversions pero en la seua opinio, encara que no hi ha que "ajocar el cap", es necessari "estar tranquils perque la situacio economica que hi ha es molt dura, molt malalta".

S'ha mostrat partidari de negociar en els bancs un APLAZAMIENTO de cinc anys per a la devolucio del deute de l'Administracio, en el fi de que les arques publiques puguen "agarrar oxigen".

"Primer tenen que pagar a les associacions, despres als empresaris i si no sobra res per a invertir puix no s'invertix, pero lo que se deu hi ha que pagar-ho; de lo contrari no tindrem credibilitat", ha assegurat RUS.

El PRESIDENT de la Generalitat, Albert FABRA, vol "donar la cara i pagar a tots" i "solucionarà" el problema perque de lo contrari, segons RUS, "politicament ho anem a passar mal, i sobre tot moralment".


Font: El PP de Valencia llama a 'plantar cara' a Rajoy y reclamar ms inversiones | Valencia | elmundo.es