Bona nit amics, despres de comentar en este fil vullc traure que no soc ni una persona de ideals fascistes o comunistes, ya que pense que les dos son iguals i seent germanes pijor.

Yo soc un chaval jove que la veritat veent la situacio en la que estem economicament, tant valenciana com espanyola, fotuts ya siga per les corrupcions de PP i PSOE com el nivell tan roin que tenim de politics. Pero no puc anar a una folga general i me fot perque he estat veent tant en noticies com amics que viuen en el cap i casal, uns jovens radicals que culturament estan cegats i que si no vas de la seua part... puix tenim lo que tenim com en estos videos:La dependenta de la tenda es de una dona que es una cafetería.

I este enca es pijor...Com vols anar a una folga si estan perdent credibilitat com poden estar sindicats subvencionats per el gobern espanyol i valencia, i tindre a jovens radicals que tenen problemes mentals en els carrers!

Yo comprenc la difultat que estem pasant i estes retallaes puix no parlem, pero es que no tenen vergonya. Atre problema es que culturalment estos sindicats mos estan fotrent a base de be perque a mi republicanes no me molesten pero ni una sola senyera i d'amunt atra cosa que no te sentit, si porta uno una republicana i l'atre una estelada... Ahi demostren la cultura que tenen i lo pijor es que son de Universitats. Vullc crear un event en Facebook per a denunciar estos actes i tambe qui vullga fer una creacio d'un sindicat valencianiste perque en el primer video demostren que no volen gent para i en el carrer i despres volen que tanquen les tendes, a vore si podriem fer una reunio i crear un sindicat valencianiste i per al TREBALLADOR, no per al diner.


Un fort abraç a tots amics.