L'Universitat Catòlica de Valéncia (UCV) i esta RACV colaboraran en proyectes acadèmics, científics, socials i culturals.

La UCV, a través del seu Institut Universitari d'Antropologia Social i Cultural ha firmat un conveni en esta RACV a través del qual es pretén colaborar en treballs acadèmics, científics, socials i culturals, comprometent-se en l'assistència tècnica en el camp de les noves tecnologies, l'accés a les seues respectives biblioteques i diversa documentació, aixina com a establir convenis sobre prestació de servicis d'interés comú, aixina com en la programació de determinats seminaris.

En la firma estigueren presents per part de la RACV el seu Decà, Vicent Lluís Simó Santonja i el Vocal de la seua Junta de Govern, Daniel Sala Giner. Per part de la UCV estigueren Juan Morote, Vicerrector de Planificació Estratègica i de Calitat, José Alfredo Peris, Rector, aixina com Pablo Vidal, Director de l'Institut Universitari d'Antropologia Social i Cultural.

En un futur s'obri la possibilitat de la realisació pràctiques formatives sense relació laboral en dependències de la RACV per part d'estudiants de la UCV.

La RACV i l'Universitat Catòlica firmen un conveni de colaboració | Real Acadèmia de Cultura Valenciana

http://www.ucv.es/uhora_0.aspx?id=3633