Al SECESSIONISME COLPISTA d'Artur Mas no li van agradar, el passat dia 8, les encertades paraules de l'extremeny Rodríguez Ibarra comparant-li en el nazionalsocialista alema Adolf Hitler ... Rodríguez Ibarra estava ple de raó. Tan sols li van faltar els arguments en soport de tan perfecte paralelisme .

I , per a completar la ronda, el també secessionista conseller de la Presidència i portaveu del Govern Català, Francesc Homs, inclus va considerar que “les declaracions d'Ibarra (PSOE) podrien ser delictives “ tement que generen una opinió "perillosa" sobre Catalunya.

El destarifat SECESSIONISME TOTALITARI CATALÀ i els seus delirants proclames sobiranistes ressusciten, una atra vegada mes, les ansies de volta de l'Antic Règim, feudal i despòtic, del NAZI_CATALANISME , que tan irresponsable exemple ha depres de les tres dictadures criminals del Segle XX: del SOCIALISME-NAZI, del SOCIALISME FEIXISTA i del SOCIALISME REAL .

Varem necessitar dos Guerres Mondials per a acabar en ells i ara resuciten de les seues cendres. El nostre benvolgut amic OBDULIO JOVANÍ, recentment difunt, nos donava en este articul els arguments paralels que li van faltar a Rodríguez Ibarra.....

( COMPLETAR EN IMAGES :

EL "NAZIONALCATALANISMO"

Web de Teresa Puerto Ferre. Cronologia Historica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - EL NAZIONALCATALANISMO.