VALÈNCIA INFRA-FINANCIADA, SABOTEJADA i DISCRIMINADA

Per descomptat que els festivalers valencians , despreocupats per la greu situacio d'humiliant POSTRACIÓ en qua nos han afonat els nefastos politiquets malgobernats (d'ara i d'abans), estem de loteria , en la GROSSA inclosa...

La visiteta del ministre Montoro(o millor, del new Mr RUÏNA-ZAPATERO-(bis), per a la COMUNITAT VALENCIANA) va ser una comica fallerada d'explosives declaracions que demostren , una atra vegada més:

a) La INCOHERENCIA malgobernant de Mr draculín-Montoro, desinformat i sectari, i

b) LO POC QUE PINTA VALENCIA (els seus politiquets) per al Govern Central, mes preocupat pel seu immoral “bagassej” –amancebamiento- en els nazionalismes secessionistes que per la resolució de la GRAVÍSSIMA DISCRIMINACIÓ de la molt maltractada- des de fa decades- Comunitat Valenciana.

Hauria que demanar oficialment la dimissió d'este INEFICAÇ ministre Montoro per les macrotonterias que va dir ahir contra Valencia, que contradiuen totalment les declaracions de Rajoy el diumenge en Peníscola, a on va reconeixer l´INFRAFINANÇAMENT SECULAR de la Comunitat Valenciana: 215 EUROS MENYS PER CAPITA DE LA MIJA ESPANYOLA . Sent Valencia una de les que mes aporta gracies a les seues incessants exportacions , ha estat finançada , des de Felipe Gonzalez, molt per davall de la mija nacional.

... (Completar en IMAGES :

Web de Teresa Puerto Ferre. Cronologia Historica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - CRISTOBAL MONTORO, el Mr RUINA-ZAPATERO(bis) de la COMUNIDAD VALENCIANA