SIMPOSI.`ESPANYA contra CATALUNYA: una mirada històrica.(1714-2014)´.

EL SIMPOSI-ESCOMBRERA de la FANTASYLAND.CAT


Seguix la farsa estiuenca nazi_onalcatalana en eixes 10 bufonades artur_ines, enardidores del patrioterisme.cat : cortina de fum per a continuar tapant els infinits fracassos del desgovern polític del convergent Mas i per a conduir a la borregada ciutadana a la mallada dels domesticats “proles.cat” .... .

Orwell, en el seu futurista disseny del totpoderós “Big Brother”, es va quedar curt front a la realitat catalana que patim en ple segle XXI. El seu “Homage to Catalonia” seria ara “Shame upon Catalonia”... donats els tints totalitaris desplegats per la casta política nazionalista i la immenssa gola dels seus domesticats ciutadans-"proles.cat" . Catalunya artur_ina, un tumor totalitari dins de l'Espanya democràtica, i en ambicions imperialistes..

Animeuse, serfs de la remensa catalana, la volta de l'ANTIC RÈGIM i de les seues CASTES FEUDALS MEDIEVALS esta molt prop del cantó independentista .... . Mes prop que mai .


(Completar en IMAGES:

Web de Teresa Puerto Ferre. Cronologia Historica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - SIMPOSI.`ESPANYA contra CATALUNYA: una mirada històrica.(1714-2014)´