Respetada, temida i benvolguda Na Angela; El seu nom es el d`Angel en femeni, el seu significat LA MENSAJERA DE DIOS.
Voste be d`una ideologia comunista?? voste porta el mensage de Deu ?? voste sap impossar justicia??.
Les impossicions que esta duguent a terme al nostre pais Espanya, comproveu voste en cifres, tan sols fan que cada dia comprem manco Aspirenes Bayer, menys Mercedes, audis, wolswagen, opel, siemens, crolls, i una infinitat de marques uniques a nivella mondial.
Cert es que el seu pais aporta una quantitat inmensa als fons de la comunitat europea, pero com a castic PER NOSTRES PECATS, esta equivocanse de direccio, per que no castiga voste per eixemple, que part dels millons alemanys estan en la seua boljaca, per eixemple.
Barcenas, Julian muñoz, hermanos guerra, Fabra , Familia de Jesus gil, Ministres de foment que feren aeroports, ect ect,
Dona, que el aeroport de Ciutat Reial, costa 1.100 millons d`euros i ara el capital alemany el comprara per tan sols 100 millons, preu de eixida, mija costa espanyola esta caiguent en mans de alemanys, i mija espanya a perdut sa casa, la seua vivenda per als seus fills.
Per que Zapatero ( inutil com a ningu mes ) li fera la pasada de no deixar-li comprar Endesa, no ens faça pagar el anec ( pato ) als pobrets de a peu.