DIA INTERNACIONAL de la DONA 2014

La diaria INTIFALLA FEMENAZI davant de l'Ajuntament de Valencia, ordida i atiada pel bloc catalanero `Compromís pel catalaní´ a l'hora de la mascletá , es clar terrorisme turístic contra la Comunitat Valenciana.

Objectiu? ... puix est ben claret : asfixiar, un poquet mes, la nostra maltractada economia Valenciana al mateix temps que exterminar la nostra principal font de riquea: el TURISME, que fa presencia-extra en Falles.

¿Seguixen estes/os terroristes del turisme consignes llançades des dels nostres competidors catalans per a mantindre una Valencia AFONADA i ben AFONADA tal com la volen des de fa segles? I... mentres ells, floten i refloten en abundancia obscena , sufragada pels ESPANYOLS pagaimpostos..... . No em cap el menor dubte .

Estos barbars comportaments de les hosts nazicatalanistes son una variant mes de la permanent corrupcio envejosa que embarga als enemics de Valencia. Si arribaren a governar nomes seria per a DESTRUIR Valencia.

L'exhibicionisme indecent de les “lolites” de torn, en les seues coentes camisetes , en defensa del dret a l'infanticidi abortero -que NO tenen- s'afig a la seua enverinada furia nazionalista.cat que nomes busca el MALTRACTAMENT i sabotage financer contra la Comunitat Valenciana. Perque , sent la CV , per la seua natural riquea exportadora, una de les majors contribuents al erari public espanyol , sempre ha segut, tambe, una de les que ha rebut major maltractament. I per a reflotar a uns cal afonar a atres... Abundacies i prebendes que s'esfumen i volatilisen , sempre, camí dels depredadors-“ens-roben”-del.nort.

(Completar en images :

Web de Teresa Puerto Ferre. Cronologia Historica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - INTIFALLA FEMENAZI, ... FASCISTO_KALEBARRACA.cat