NOU d´OCTOBRE : DIA del REGNE de VALENCIA

El cas patologic del nazionalcatalanisme espanyol, cada dia mes colpista, barbar i illetrat, nomes te parango en la decadent esquerra del cuartermundisme cubaveneçola . Tot l´esquerrisme esta de sinistre total en el primer mon -en l'excepció d'Espanya i Grecia. I , junt a les seues radicals faccions nazionalistes, necessiten una urgent operació de “lífting” que els alce , no ya la seua envellida ideologia, sino tambe qu´els restaure el seu barbar desconeixement de la Historia .

Aplicada la cota de degradacio a l'Esquerra Republicana , el destarif bufonesc alcança cimes de paranoia-tremens. Parlem del ridícul “show” esperpentic d'exhibició panca de la “márfega” Prat_Ribarina per la banda de la porra.cat en fachades d'ajuntaments i balcons catalencians.

Exhibició bufonesca i barbara , per triplicat, perque l'us de la “marfega” cubanoestelada revela:

1. L'illetrat desconeixement de la Historia, fruit del agut complex d'inferioritat de la oligarquía catalana.
2. La militancia ovellenca i borreguera dels catalencians venuts als `dictats´ totalitaris de la despotica Casta Catalana, de conegudes ambicions ;
3. La dramatica decrepitud mental d'estos grups jovenils entrenats pel “comisariat docent i indecent” cap a la seua nominació de “panolis útils” de la Grand Catalonia.

1. La marfega cuatribarrada en banda blava estrelada es l'ensenya NAZI adoptada pel nazicatalá Prat de la Riba, admirador del II Reich alema a principis del segle XX, per al seu fascistoide partit de “l´Estat Catalá”de militancia nazi_onalista i totalitaria. El lladronici catala de la bandera CUATRIBARRADA ARAGONESA , sense autorisació dels Reixos d'Aragó ni pragmatica real d'utilisació fins a practicament 1976, tot aço fa ilegal el seu ús i demostra la falta de legitimitat i de pedigrí històric de tan bastard drap , denominat “marfega” .

2. La fidelisació monetària de colectius servils catalencians , pagats per la riuada de diners publics espoliats dels impostos espanyols – “Catalunya en$ roba”- i que paguen l'activisme d'estos caps de suro, reflectix la humiliant servitud i descrèdit d'aquells traïdors, deslleals al Regne i a les seues arrels historiques . Es pleguen a les immorals ambicions d'una avara Casta Feudal Catalana que només desija , des de fa segles, lo pijor per a Valencia : “ la historia de Valencia i de Catalunya es la història de dos feroces competidores , i està provat: quan Valencia puja , Catalunya baixa i viceversa. I els catalans ho tenim molt clar” (catedràtic català Joan Regla en els `60 ) . Els enemics de Valencia estan prestos a destruir-la.I els tenim dins.

(COMPLETAR en IMAGES , si voleu :

Web de Teresa Puerto Ferre. Cronologia Historica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - REAL SENYERA versus MARFEGAS , NAZIS y.....BÁRBAROS DE LA HISTORIA.3.Stalin va tindre les seues Joventuts comunistes , els Pioneers , Hitler va tindre les seues “Hitlerjugend”, Mussolini va tindre les seues “Black shirts” . Als neocaudillets consagrats de la política feudal-cantonalista espanyola, tambe els afloren els efluvis hitlerians de la seua vocació imperialista : s'han creat les seues propies falanges patrioteres – Les Eliseujugend, les Pujoljugend Arturmasjugend, Jonkerjugend, - entrenades, des de tendra infancia, en els complexos aparells de la persuasió torticera.