Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Página 5 de 5 PrimerPrimer ... 345
Resultados 61 al 64 de 64
Like Tree43Me gusta.

Tema: el gran poder de la propaganda

 1. #61
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  247
  LA PERVERSIO DEL LLENGUAGE IV. ¡ L’AMBIGÜETAT ¡

  Post nº 61

  Me sorpren com el convocant de la manifestacio del 11-N , davant de la meua discrepancia sobre la incorporacio en els eslogams de la manifestacio el de ixe NO a ixos inexistens ”pa…. ca……” haja sabut buscar el nom apropiat pera acompanyar a les acepcions de “pa….ca……”, de tal manera que afegintli l’acepcio de “figura”, dona peu a poder fer fictici els irreals ”pa…. ca……”.

  L’introduccio de l’ambigüetat en el llenguage es lo que permitix la perversio del mateix, encara que està del tot clar, que se li tira la culpa al llenguage, cuant este ni es pervers, ni deu donar lloc a poder tindre distintes interpretacions.

  Els que son perversos son les persones que gasten ixe llenguage.

  Per tant proponc de nou al-s promotor-s de la manifestacio que sustituixquen el tercer eslogan de la manifestacio per el clar, concis y concret mensaje de:

  ¡ NO AL NAZIONALISMO PANCATALANISTA ¡, o si preferiu en valencià

  ¡ NO AL NAZIONALISME PANCATALANISTE ¡
  ariant y a hecrumu Les gusta esto

 2. #62
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  247
  LA PROPAGANDA DE LA MANIFESTACIO DEL 11-N

  Post nº 62

  Anit vora a les 12, cuant estava a punt d’acabarse el programa d’El Gato en Intereconomia vaig conectar en ixa caena de TV y va coincidir en el moment que estaven parlant sobre la divulgacio de la convocatoria de la manifestacio del 11- N que’s celebrarà el proxim disapte en Valencia.

  No puc dirvos el temps que estigueren parlant sobre el tema en dit programa.

  El fet de que Cristina Segui comentara sobre els eslogams de la manifestacio no privà a l’audiencia de que s’enteraren que en Valencia s’havien adherit a la manifestacio la federacio d’Apes catoliques, que tambe estaven per la defensa del castellà y que baix els lemes de Som valencians y Somos españoles s’anavem a manifestar en contra de los “pa…. ca…….”.

  No puc aclarir en detall lo que va pasar, perque me va agarrar de sorpresa el vorer el cartell divulgaor de la manifestacio y vaig enviar un watssapp , pera aclarir lo dels “pa…. ca……”, que no’m varen publicar.

  Als catalans d’esta tv, que no ne son pocs, no’ls molesta lo dels “pa…. ca……”, pero per lo vist no’ls agrà que se’ls califique com lo que son. O siga nazionalistes, pero si que acepten lo de pancatalanisme, perque se creuen la mentira que’ls han vingut inoculant des de fa un sigle sobre la propagà uniformitat llingüistica, des de que’s creà el I Congres de llengua catalana.

  Hui n’hi haura que conectarse de nou a esta caena pera vorer si està de nou Cristina Segui y tornen a traure lo de la manifestacio.

  Vos aconselle que sigam molts els valencians que mostrem nostra disconformitat y en contra dels nazionalistes pancatalanistes, no donant per valit la denominacio propagandística d’ixa entelequia dels “pa…. ca…….” que no mes està en la ment delirant dels nazis panques o dels traidors valencians cagalaners dels de compromis o podemites, que actuen tots ells, com si foren vasalls dels castellans dels francesos, que es lo que son els catalans

 3. #63
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  247
  PROPAGAR LA MENTIRA

  Post nº 63

  ¿Qué es deu de fer pera evitar les contaminacions, els contagis, les infeccions, les perversions, les corrupcions , les alteracions del llenguage?.

  ¡Arrancarles de rail!. ¡Ferles desapareixer!. ¡Destruirles!. ¡No: emplearles, utilisarles o gastarles!.

  L’utilisacio de les cometes en l’escritura s’utilisen pera destacar paraules o expressions, per ser extrangeres o per consevol atra rao; pero si la paraula a utilisar obedix a un fi destructiu com el cancer, que poc a poc va matant a les celules bones o a les persones, o com en este cas a una llengua, n’hi haura que erradicarla, perque si nos el mal acabarà en la llengua.

  ¿Propagar la mentira dels “pa…. ca……”, no una sino tres vegaes, en la nova divulgacio de la convocatoria de la manifestacio del 11-N te alguna finalitat en especial?.

  ¿No s’ha parat a pensar l’organisaor de la manifestacio que después de repetir tantisimes vegaes ixa falsa expressio la gent acabarà creguentsela, per mes que li pose el NO davant de la mateixa?

  Lo que se va a recordar de la manifestacio una vegà feta, no es si alguns tornaren o no, sino dos coses que tot lo mon sap, com es el que som valencians y som espanyols y un NO a una mentira que mos dol a tots els valencians cada vegà que mos la diuen.

  Pero lo fotut del cas es que ixa MENTIRA, ara mos la repetixen els que se dieuen valencianistes.

  ¿QUIN CONSTRASENTIT CABALLERS!

 4. #64
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  247
  LA PERVERSIO DEL LLENGUAGE EN LA PROPAGANDA V

  Post nº 64

  Crec que es la primera vegà en ma vida que he dedicat tans escrits en rebatre este gentilici que atenta contrala personalitat, dignitat y sustantivitat dels valencians sense conseguir que’l organisaor de la manifestacio del 11-N modifique ixe fals gentilici que forma part d’u dels eslogams de una manifestacio colectiva del poble valencià que preten anar en contra del nazionalisme pancatalaniste que preten subyugar l’identitat de nostre poble valencià, incluintlo baix ixa denominacio falsa que atenta contra tot un poble com el nostre, sustituint nostra denominacio histórica que no fon reconeguda en nostre Estatut d’Autonomia,a pesar de lo que se diu en la Constitucio Espanyola sobre la denominacio de les Comunitats Autonomes, perque en les nefastes negociacions entre els politics espanyolistes de la UCD y els catalanistes socialistes valencians, perguerem els valencians nostra denominacio histórica de Reyne donant peu a la degradacio de la denominacio mes relevant que podriem tindre els valencians.

  No se si el-s organisaor-s de la manifestacio s’han olvidat de les pintaes que formaven part de la propaganda del pancatanisme en nostre Reyne.

  D’un tir estaven els panques matant dos pardals. Suprimien la denominacio d’Espanya sustituintla per la de País, y estaven suprimint la sustantivitat del Reyne de Valencia sustituintla per la de Pais, pera que formara part de’ixa entelequia falsa que no mes estava en la ment delirant dels panques.

  Segons la R.A.E. en aquell entonces País, valia pera “nacio, regio, provincia, o territori”, es dir cualsevol porcio de terreno. En ixe context, segons la R.A.E. eren tambe paisos Alemania y Corea que per situacio politca estaven partits en dos (Alemania del Est y la del Oest y Corea del Nort y del Sur).

  “Hispanoamericano” era pera el diccionari oficial, “lo perteneixent a espanyols y americans o compost d’elements propits d’ambos paisos”.

  Els americans d’orige hispanic formen un país y els espanyols atre. Lo cual no impedix que dins d’Espanya se puga parlar ara del Pais Vasc, o del Pais Valencià per part dels panques, des de que conseguiren el consens entre els politics espanyolistes de la UCD y els catalanistes del POE., o tambe podriem parlar del chorisos o formages del país( mosatros en valencià diriem del terreno) .

  ¿No s’enrecorda l’organisaor de la manifestacio de cuant els valencianistes sustituien les pintaes dels paisos per payasos y catalans per cagalans?

  ¿Per quin motiu ara els organisaors de la manifestacio han recuperat en el terecer eslogan de la manifestacio dita acepcio que aprofitava y continua aprofitant pera fer propaganda d’una cosa que no existix y que mos afecta y atenta contra els valencians?

  ¿Per qué no sustituirixe tercer eslogan de la manifestacio per el de :

  ¡NO al nazionalisme pancatalaniste! , o

  ¡Fora el nazionalisme pancatalaniste!.

Página 5 de 5 PrimerPrimer ... 345

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •