Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Resultados 1 al 3 de 3
Like Tree1Me gusta.
 • 1 Post By Alazrach

Tema: De fora vindran que de casa mos tiraran

 1. #1
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  112

  De fora vindran que de casa mos tiraran

  DE FORA VINDRAN QUE DE CASA MOS TIRARAN

  ¿ S’hau parat a pensar, tant els que sou d’aci, com els que no heu sou, tant els de parla castellana com els de parla catalana, y com no, tambe els de parla cagalana , y per supost els de parla valencianana, el per qué el poble valencià, ha creat este vell dit, y mos el ve recordant de generacio en generacio?
  Aplegat Le gusta esto.

 2. #2
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  112
  ¿PER QUÉ ELS VALENCIANS NO TENIM POLITICS DEL TERRENO QUE MOS DIRIGIXQUEN?

  Post nº 2

  Resulta mes que curios preocupant, el fet de que’ls valencians tingam dos estrangers y u de la ralla del terme, com a maxim dirigents tant de la Generalitat com de l’alcaldia del Cap y Casal de Reyne.

  U representant del sociolistos, l’atra d’un partit neocomuniste, basat en l’ideologia que ha fracasat en tot lo mon y el tercer, ademes de ser tambe del mateix ramat que l’anterior , català, catalaniste y panca.

  El defecte de ser catalanistes y panques heu tenen els tres maxims dirigents, encara que no volen verbalisaro, pero els seus fets els delaten.

 3. #3
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  112
  QUI DIU LO QUE VOL OU LO QUE NO VOL

  Post nº 3

  Pareix ser que dins de pocs dies vindran com tots los anys els nazionalistes pancatalanistes, de dalt , o siga els de l’antiga Marca Hispanica a ajudar als renegats valencians que volen ser paii---y…assos cagalans a montar el seu circo y escampar sa diarrea cagalana , en el consentiment dels panquetes que mos governen .

  El vell dit valencià que titula el post, creec que donaría peu a que, aquells que no estan per donarlos la venvinguda als nazionalistes , tant als de dalt com als d’aci, els diguen lo que’ls vinga en gana.

  Yo vaig a recuperar alguns dels slogans dels que manifestava ulls blaus, que se que als bonistes valencians no’ls fea gens de gracia, pero que pera mi, crec que son molt apropiats per al moment.

  ¡Cagalà. ¡NO!, gracies!

  ¡Cagalanerets al femer cagalà!

  ¡ paii…y…asos cagalans , aneusen a fer la ma!

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •