Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Página 5 de 5 PrimerPrimer ... 345
Resultados 61 al 63 de 63
Like Tree43Me gusta.

Tema: Estándar…, estàndart…,estandart… estándar…,estándar…

 1. #61
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  170
  LA PACENCIA

  Post nº 61

  La pacencia, la meua, la que tinc que patir en estos foristes que no paren de boicotejar el fil que vaig aurir pera poder demostrar, en particular a un amic meu , que lo de l’ estandarisacio llingüistica , era el nou llenguage utilisat pels catalanistes pera uniformar poc a poc les distintes llengües: valenciana, catalana y balear ( VA-CA-BA) en ixa nova llengua catalana que venen creant des del primer Congres de la llengua catalana, en l’anuencia y consentiment dels poder politics, factics, economics y culturals de la major part d’Espanya, excepte d’una minoría , totalment desnortà, en Valencia , y una minoría insignificant en les Balears y la franja oriental Aragonesa.

  Dels 60 posts que s’han escrit en el fil iniciat per un servidor:

  a). 33 han segut escrits per mi, Alazrach. Han segut els nº : 1- 3 -6 – 9 -10 – 12 – 14 – 16 – 18 – 19 – 20 – 21- 22 – 23 – 25 -27 – 29- 31 -35 – 36 – 40 – 42 – 43 – 46 – 47- 48 – 49 – 51 – 52 – 53 – 54 -56.

  b). 15 han segut escrits per Aplegat. Han segut els nº: 2 – 4- 5 – 8 – 11 – 13 – 15 – 24 – 26 – 28 – 32 – 41 – 55 – 57 – 59.

  c). 9 han segut escrits per Sweden Carpenter. Han segut els nº: 7 – 30 – 33 – 34 – 37 – 38 – 39 – 58 – 60.

  d). 4 han segut escrits per hecrumu. Han segut els nº: 17 – 44 – 45 – 50.

  Els foristes resenyats en els apartats b y c han utilisat 24 post del fil, o siga el 40% de lo expost en el fil, pera manifestar ses opinions discrepants y boicotejaors.

  Hecrumu, foriste al que aprecie pel seua apoyo y forma d’entendre la necesitat de modificar la normativa valenciana al parlar del poble valencià, ha intervengut en un 6’6% en el fil.

  Per lo tant , el 53’4% es lo que m’han dixat a mi per poder demostrar que lo de l’estandarisacio llingüistica es lo que pretenen fer els que volen crear un nou llenguage, una forma de parlar, en fi, lo que podriem dir un llenguage robotic. De ixe percentage no m’he preocupat en vorer cuants dels posts he dedicat a defendrem dels atacs dels boicotejaors del fil.

  Cada vegà que aporte arguments, que demostren que lo de l’estandarisacio llingüistica es el nou llenguage que apliquen els catalanistes o els “tenocrates”, que’s creuen que tenen el dret y poder de determinar quina es la llengua que deu de parlar y escriure el poble valencià, els boicotejaors inicien un nou contraatac pera intentar desestabilisar el fil .

  Es necesita tindre barra, per part del foriste boicotejaor del meu fil, al manifestar “Senyor donam paciència...”

  Y que’l seu palmer el buscarroidos, provocaor, margallaor e ignorant Sweden Carpenter mentiros e insultaor d’ulls blaus y ara d’Alazrach, l’apoye inmediatament en el boicot al fil, que es per lo vist una de les seues finalitats en este foro.

  Deixe pera un atre moment la respota a les “carinyoses” manifestacions que se me fan, en atres fils, per part de tots aquells que dicrepen de la meua discordancia en els “tecnocrates” creaors de llenguages robotics.

 2. #62
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  170
  EN DEFENSA DELS ATACS DELS OSTENTAORS Y PARTIDARITS DEL “VALENCIANISME “ DELS “TECNOCRATES” DE LA R.A.C.V. LLIDERATS PER EL QUE DIU “Me’n vaig del foro”

  Post nº 62

  Si repase les contestacions dels boicotejaors del fil y me dedicara a rebatre tot lo que diuen, tant en en este fil com en atres, tindria tant de material com pera fer un enfilat en el que no podría eixirse’n, tant ell, com els seus palmers, tant els d’aci, com els de fora.

  Pero no vaig a fero, perque no vullc donar peu a que els catalanistes, averiguant els seus erros modifiquen el seu llenguage y les seues estrategias y accions, pera conseguir els seus fins que son única y exclusivamnet, uniformar les distintes llengües de l’Antiga Corona d’Arago baix un unic idioma que sería el català, pera poder argumentar que tenen una llengua, pilar basic perfa constituir, ya no la seua inexistent nacio catalana, sino el seu imperi dels paii…y…asos cagalans.

  Simplement vaig a defendrem d’allo que considere que es mes important:

  El foriste que diu y repetix que se’n va del foro, en ixe mateix fil, diu en el post nº 15, baix lo titul “Yo si que m’he equivocat”, una serie de coses que no s’ajusten a la realitat.

  a).- Vol vendremos l’idea de que ell es el victima d’el foro, cuant he demostrat en el post anterior, que el qui està siguent boicotejat per ell y els sus palmers, soc yo, que soc el que vaig aurir este fil, pera rebatre lo que ell volia divulgar de l’estandarisacio llingüistica en els fils creats per ell titulats: “La llengua que mos ensenyaren els pares y l’estàndart” (406 visites) y “L'estàndart s'ha de fer a partir de la llengua parlà y escrita” (197 visites), en els que no vaig voler intervindre, pera que’ls defensors de la R.A.C.V. no digueren com en atres ocasions , que no faig mes que boicotejar o trolejar els seus fils, per defendre ells, el llenguage de la R.A.C.V.

  b).- M’acusa a mi d’haverlo acusat en fals a de’ll y debaes, pero no justifica ni aporta les proves ,com estic fent yo, pera que entenga lo que pareix ser que ell no vol entendre.

  c).- Diu:
  “ No sé qui té més culpa, si el propi Alazrach, o si els administraors d'este foro, que permitixen que estes males actituts y esta falta de netiqueta resulten totalment impunes en este foro. Com ya diguí, ell guanya. Senyor Alazrach, vosté guanya. Yo perc. El foro pert. El valencianisme pert”.
  Pareix ser que aci, en este foro, els unics culpables de lo que pasa, som yo y els administraors del foro en este cas.

  Tambe pareix ser, al seu entendre, que el que guanye soc yo y el que pert es ell. Pero …, te l’atreviment de parlar en nom de tot el foro e inclusiu del valencianisme.

  O siga, que si pert ell, diu que pert el foro y pert el valencianisme.

  ¿Voldra deixar en l’aire que els qui no pensem com ell, no deuriem d’estar en el foro, o voldra dir ademes que els qui no pensem com ell, no som valencianistes? .

  ¿Tindra barra este foriste al que el desaparegut foristre MOSATROS calificava com “nuevo llegado”?.

  Tant es aixina, que u dels seus palmers, un foriste al que considere un bon chic, tal vegà masa bo, perque a pesar de lo que vinc demostrant, junt en atres foristes desapareguts del foro, en contra del “tecnocrates de la R.A.C.V.”, y que no vol fermos cas, haja dit en el post nº 17 d’eixe mateix fil (Me’n vaig del foro):

  Al final, se quedarà a soles Alazrach en este foro donant les seues opinions, ara, no podrà atacar a ningú perque no tindrà a qui atacar. Ya vaig comentar, fa un temps, que s´en ha anat gent molt vàlida i que aportava molt en este foro.
  A vorer si el mal de tot lo que pasa en el foro y en el valencianisme, el tinc yo, Alazrach y tots aquells foristes que han desaparegut del foro.

  Alguns com el foriste MOSATROS heu deixà ben clar. Atres d’una forma no tant directa ; encara que han demostrat sa disconformitat per les actuacions del foro, sense renunciar a la concordancia de la defensa dels plantejaments llingüistics de tots aquells defensors de la llengua popular valenciana que mos ensenyaren nostres pares y poble en general no contaminat per el catalanisme.

  El fet de que atres foristes que han manifestat en el seu pasat, compartir els plantejaments llingüistics defensors de la llengua popular valenciana ensenyà per nostres pares y poble valencià no contaminat pel catalanisme, no participen ara en el foro, heu entenc y heu comprenc, perque discutir en els jovenets que majoritariament no son valencià parlants de naiximent, que gasten la llengua que defenen els “tecnocrates” (tant els catalanistes com els valencianistes seguidors dels consells de Pompeyo Fabra), no te trellat, perque com manifestava el Pare Costa en el Llenguage Robotic:

  Els qui no han parlat de menuts valencià son els qui mes fanaticament defenen el nou idioma . En realitat defenen son propi aprenentage, la seua “especialitat” que els diferencia del comu “ d’ignorants “ que no saben el modo “correcte” de parlar i escriure, es dir, la técnica d’usar el nou aparat ortopedic que no pertanyen al grup dels iniciats. Son incapaços de vore i percebre les diferencies més fondes i més sotils entre catala i valencià pel simple fet de que els falta u dels dos termens de la comparacio, el més important per ser el més viu. Estan enamorats del seu robot d’importacio, de l’unic que coneixen.
  ¡Bo!. En un atre ratet, cuant crega convenient, continuare defenentme dels atacs d’estos jovenets, alguns d’ells que formen part del ramat dels NI…NI…

 3. #63
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  20 sep, 14
  Ubicación
  gandia
  Mensajes
  334
  Que opineu de
  Els qui no han parlat de menuts valencià son els qui mes fanaticament defenen el nou idioma . En realitat defenen son propi aprenentage, la seua “especialitat” que els diferencia del comu “ d’ignorants “ que no saben el modo “correcte” de parlar i escriure, es dir, la técnica d’usar el nou aparat ortopedic que no pertanyen al grup dels iniciats. Son incapaços de vore i percebre les diferencies més fondes i més sotils entre catala i valencià pel simple fet de que els falta u dels dos termens de la comparacio, el més important per ser el més viu. Estan enamorats del seu robot d’importacio, de l’unic que coneixen.
  Tambe m'agradaria saber l'opinio de la manera de charrar,llexic de la pelicula "el virgo de Visanteta estate queta" y si considereu que te relacio lo exposat en este fil .
  Tambe quines paralelismes morfologics lexics y normatius tenen en comu en la RACV

Página 5 de 5 PrimerPrimer ... 345

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •