Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Página 2 de 3 PrimerPrimer 123 ÚltimoÚltimo
Resultados 16 al 30 de 33
Like Tree9Me gusta.

Tema: LO GAV esta morint

 1. #16
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  247
  LO QUE DEURIEN SABE ELS QUE PARLEN D’OIT…

  Post nº 16

  Es que els colaboracionistes valencians al pancatalanisme provenen tots ells, els majors (molts d’ells han faltat), d’ixos autocalificats com a valencianistes, antics militants tots ells de Lo Rat Penat y de l’Academia de Cultura Valenciana, hasda que ixes entitats foren dominaes pels valencianistes partidarits antigament de l’uniformitat entre el valencià y el català, com per eixemple, Casp, Adlert, etc; que cuant atres antics valencianistes com Sanchis Guarner, Juanito Carpintero, Andres Estelles, Carles Salvador, etc, s’inclinaren pel catalanisme no soles llingüistic, els que defengueren sa identitat, simbología y diferenciabilitat llingüistica del valencià respecte del català, es cuant crearen Les Normes d’El Puig, pero sense abandonar tota la contaminacio cagalanera, que havien arrastrat a lo llarc de tota sa vida lligà a les lletres consideraes com llemosines , cosa distinta a la llengua valenciana que parlava y havia conservat y transmitit nostre poble valencià.
  Murta Le gusta esto.

 2. #17
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  247
  LO QUE NECESITA EL POBLE VALENCIÀ

  Post nº 17

  El poble valencià necesita moltes coses.

  En primer lloc, amor a lo propit nostre per damunt de lo dels demes , que no son com mosatros .

  M’estic referint al amor a la terra valenciana, a la cultura, a la llengua, a les costums, a les tradicions,a nostres simbols a lo que mos caracterisa y diferencia dels demes. A nostra forma de pensar y de ser , defenent nostra historia, nostre pasat, nostre present y nostre futur, de tots aquells que volen furtarmos lo que ham segut y volen formos distints de lo que som, manipulant y falsificant nostra historia y volent fermos cambiar nostra forma de ser, de pensar y de parlar .

  No es que se necesite un llider sino una elit de lliders que saberen juntarse y elgir als millors que mos saberen regir o gobernar a este poble ignorant que desconeix el seu pasat, que no ha necesitat dels demes pera poder sobreviure , perque erem uns privilegiats pera poder viure y be hasda finals del sigle XX.

  Pero el mon a cambiat a monto. La globalisacio y en este sistema politic montat de l’Espanya de les Autonomies, estem totalment perduts, perque no ham tingut politics que saberen defendre lo nostre, lo valencià.

  Desgraciadament nostres politics mos han traicionat y enganyat , perque ningu d’ells ha treballat per al poble valencià, sino per als seus interessos personals be de clase social o política.

  Mentres no sapiam valorar y defendre lo nostre, estarem als peus dels demes y no serem ningu.

  En l’art de la política ham segut y som un desastre.

  S’ham dixat enganyar pels politics, perque no ham tingut autentics politics valencianistes, y els que ham tingut s’han rodejat de gent que no tenía un sentiment valencianiste , sino que ha utilisat un fals sentiment valencianiste pera medrar en la política. No mes teniu que vorer lo que pasà en la desapareguda Unio Valenciana.

  Me pareix molt be lo que ha dit hecrumu en el seu post nº 13, pero crec que s’ha quedat un poc curt y respecte a lo de la llealtat, crec que deu ser reciproca entre els dirigents y el poble en general. Els interessos d’ambes parts deuen ser coincidents.

  Mentres no tingam dirigents preparats, democrates y altruistes pera treballar per al be colectiu del poble valencià, no farem res ni anirem avant.

 3. #18
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  20 sep, 14
  Ubicación
  gandia
  Mensajes
  356
  Coincidix en la teua opinio y volia afechir que si vivim en una autonomia deuriem de tindre un govern autonomic,aço seria lo llochic,encabant en la nacio un govern estatal conformat per persones de diferents punts cardinals.
  Yo personalment pense que hem tingut unes figures politiques valencianes molt potens y miranlos ara mateixa es una envecha que tot no tinguera continuitat, el fracs politic pot ser per varios motius ,un d'ells pot ser el qie se exposa en la web IDIOMAVALENCIA ,IDIOMA VALENCIÀ FORO • Vore Tema - Raons del fracas del valencianisme politic raons del fracas politic, pero crec que la rao decisiva es la faena que sa fet en els coleges y la daixadea de la gent, ara mateixa en Arago seran molt forts pero si els guarros o merdosos entren en l'educacio,sera cosa de temps que es fachen en ells y ara ya ascomençat l'asedi.....
  Bo a lo que nava,la nova generacio de mando de lo GAV provenen de la nova educacio y sense voler tenen un criteri diferent y la llavor de l'enemic dins d'ells y ya te arrels.
  Yo seguix donanli voltes, es necesari preservar lo GAV ,uns diuen que si cau ,POS MONTAREM UN ATRA EN UN ATRE NOM¿com , un atra?no sera mes facil restaurar esta y no deixarla pedre? Que nem a fer igual que en la politica?
  Si cau el GAV cau tot, lo que te que tindre lo Gav es un dirigent a la altura de la institucio, la institucio deuria de tindre un grup de govern que la preservara ,
  M'agradaria saber la opinio d'atres foristes y si algu te una idea o solucio .
  Un recaet

 4. #19
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  19 oct, 15
  Ubicación
  en valencia y entre bergen y estocolmo, epende del mes
  Mensajes
  52
  a vosotros no os pasa que de repente, en algunos temas, no deja pasar de pagina?????????

 5. #20
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  19 oct, 15
  Ubicación
  en valencia y entre bergen y estocolmo, epende del mes
  Mensajes
  52
  a veces envio el mensaje y ya puedo pasar de pagina, pero esta vez ha sido que no grrrgr

 6. #21
  Senyor de lo Regne
  Fecha de ingreso
  31 jul, 08
  Mensajes
  4,427
  Cita Iniciado por Xavier Ver mensaje
  No anava per eixe camí quan vaig fer el meu comentari, plaerdemavida04. Una cosa és el catalanisme pero si no existira el pancatalanisme podrien dir missa. Està clar que el catalanisme mos ha fet molt de mal als valencians pero si no existiren els seus colaboradors (panques) els valencians mos hauriem defés tant políticament com económica, social i culturalment.
  Puix si mor el gos, no hauran puces.
  -----------------------------------------------------------------------------------------
  NO ALS PAISOS CATALANS.
  -----------------------------------------------------------------------------------------

 7. #22
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  20 sep, 14
  Ubicación
  gandia
  Mensajes
  356
  jsghgegfgaiy

 8. #23
  Palleter de lo Regne Avatar de Rudyweiss
  Fecha de ingreso
  19 abr, 06
  Ubicación
  La Cabaña de Grizzly Adams (Aragón - Gondwana)
  Mensajes
  10,276
  Cita Iniciado por hecrumu Ver mensaje
  jsghgegfgaiy
  ¡¡¡¡ANDALAOSTIAPATXI!!! HECRUMU se nos acaba de volver panca ...
  hecrumu Le gusta esto.
  (¡¡¡CLINC!!! ¡¡¡CLINC!!! ¡¡¡CLINC!!!) ¡¡¡WARROSSSSS ... VAMOS A JUGAAAAAAR!!!

  ... LAS LENGUAS ENVIDIOSAS ... SEAN FRITAS (FRANÇOIS VILLON).

  LOS CATALUFOS Y PANCUZOS, SON COMO LOS HIJOS DE BERDOLÉ ... QUE A SU PRÓPIO PADRE PRETENDÍAN ENSEÑARLE A ENGENDRAR BEBÉS.

 9. #24
  General de lo Regne Avatar de paco1983
  Fecha de ingreso
  16 may, 07
  Ubicación
  Gandia
  Mensajes
  8,445
  Cita Iniciado por Sweden Carpenter Ver mensaje
  a veces envio el mensaje y ya puedo pasar de pagina, pero esta vez ha sido que no grrrgr
  A mi si que me pasa,usando otro navegador ya me deja ver la siguiente pagina,pero es un error que molesta bastante

 10. #25
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  20 sep, 14
  Ubicación
  gandia
  Mensajes
  356
  La nova direccio del GAV no esta asoles nia gent que'ls esta achudant pera seguir esta NOVA deriva,
  d'aci naixera la NOVA remesa de valencianistes,en una virtut que'ls anteriors no tenien, NEGOCIAR ,SENTIRSE Y COMPATIBLILISAR EN 'ENEMIC,
  El cuc esta creixent y no molt de temps serem mes enemics que amics,com pasa en la llengua,els que parlen valencia tenen menos coincidencies en els tecnocrates que'ls tecnocrates en els panques,NAIX UNA NOVA LLINIA HIBRIDA AMPELTA EN ODI A LO VALENCIA Y LO ESPANYOL

 11. #26
  Senescal de lo Regne Avatar de Xavier
  Fecha de ingreso
  30 ene, 10
  Ubicación
  Castelló
  Mensajes
  3,019
  No entenc res.

 12. #27
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  20 sep, 14
  Ubicación
  gandia
  Mensajes
  356
  El GAV esta en un proces de canvi de IDEOLOGIA y senyes.
  Tin en conter que TOT LO QUE A GUNYAT El VALENCIANISME HEU A CONSEGUIT EL GAV,
  Ninguna atra institucio,partit politic o asosiacio.
  Desde el meu punt de vista una agrupacio de gent pot menguar o desapareixer sempre y cuan siga fidel als seus principis de creacio,tambe pot desapareixer perque no siga util al canviar la societat y les seues necesitats,lo que yo no puc aceptar es que se destruixca una asociacio desde dins canviant la seua ideologia pera que uns atres li traguen profit ,
  La RACV esta en la llista de l'enemic y ara el GAV,els innombrables tenen els tentaculs molt llarcs y una paciencia que s'alimenta de la codicia infinita de l'enemic.
  No se pot canviar el simbolisme de la reyal senyera per la nacionalista,no se pot canviar l'himne excluint "glories a espanya"(per un odi que se esta fomentant y fen creixer),canviar lo nom de reyne per pais...
  Si tombes els 3 pilars que unixen el valencianisme o als valencians ¿quin futur mos vindra?
  ¿Quedara llavor pera'l valencianisme o morira?
  Última edición por hecrumu; 12/07/2017 a las 23:26
  Murta Le gusta esto.

 13. #28
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  247
  ¿PER QUÉ NO MOS ACLARIXES LES COSES HECRUMU?

  Post nº 28

  Sobre tot lo referent a lo resenyat en el primer párrafo del teu post anterior:

  El GAV esta en un proces de canvi de IDEOLOGIA y senyes
  En acant a lo dit en el párrafo:

  La RACV esta en la llista de l'enemic y ara el GAV,els innombrables tenen els tentaculs molt llarcs y una paciencia que s'alimenta de la codicia infinita de l'enemic.
  Y pera rematar, lo que que mos digueres en el post nº 25:

  La nova direccio del GAV no esta asoles nia gent que'ls esta achudant pera seguir esta NOVA deriva,
  d'aci naixera la NOVA remesa de valencianistes,en una virtut que'ls anteriors no tenien, NEGOCIAR ,SENTIRSE Y COMPATIBLILISAR EN 'ENEMIC,

  El cuc esta creixent y no molt de temps serem mes enemics que amics,com pasa en la llengua,els que parlen valencia tenen menos coincidencies en els tecnocrates que'ls tecnocrates en els panques,NAIX UNA NOVA LLINIA HIBRIDA AMPELTA EN ODI A LO VALENCIA Y LO ESPANYOL

 14. #29
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  20 sep, 14
  Ubicación
  gandia
  Mensajes
  356
  Lo primer que vuic deixar clar es que lo que plasme açi en lletres es unicamen la meua conclusio de les meues vivencies ,conversacions y observacions de camp en primera persona.
  L'intencio principal es deixar de ser GAV pera seu un nou GAV, ¿com? No aceptant un comportament inamovible en unes exigencies,com llengua,reyal senyera,regne de Valencia y tambe Espanya.
  Aço no sa dit en alt ni raere de un microfon,pero si que sa fet, la tolerancia als germans de brega desapareix y no se trata a tots per igual se discrimina segons la tendencia ideologica ,aço es una cosa que m'havia fet pensar molt ya que per mampendre eixes decisions tens que tindre l'esquena cuberta.Un companyer me digui que la directiva que esta(que esta perque ningu se presenti en lo pasat) conta en l'apoyo pera seguir avant y no eixirse de lo que la gent ya presentix (clar els que no som nacionalistes), personalment no se yo si esta llavor creixera ,lo que si que tinc clar es que mal ne fara una munto.

  Si les forçes politiques regnants conseguixen que la RACV s'aderixca a la fulla de ruta y lo GAV se convertixca en un ent cultural de la makinaria menchacocos,habran conseguit acabar en les dos institucions mes solides y que hasda hui no s'havien venut,en aço conseguirien la victoria total. Per eixe motiu no se poden deixar caure,lo que si se es que a la RACV se li ha proposat integrarse en la maquinaria de reciclar funcionaris de tots els sectors pero fent la faena de qui pagaria (generalitat)
  La directiva de lo GAV son uns desmayats de dines y pareix que estiguen fent un escaparate pera vore si algu li proposa algo (si no heu han fet ya)
  Un parell venen de la "uni" y com ya sabeu venen rectificats y estos nous valencianistes no se senten catalanistes pero si tenen odi a Espanya y als que la sentim com segona patria o part de la primera, per lo tant ya no tenim algo en comu que es esencial,y si que tenen algo en comu en l'nimic que ans no tenien.

  Aço es la meua interpretacio de la realitat y la vitat es que m'agradaria estar foll o molt tarambana,

 15. #30
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  20 sep, 14
  Ubicación
  gandia
  Mensajes
  356
  Lo GAV deuria d'evolucionar en un atra direccio com per eixemple que tinguera la capacitat de aplegar a la gent y cuan s'acoste algun curios o simpatisant no espantarlo o que tinga que tindre curriculum pera entrar, un poquet mes del poble y menos distant.
  Un atra correccio que se deuria de fer es que persones o dirigens que ara tenen vetat l'acces que han segut y seran referencials y eixemples a seguir , ara mateixa estan desterrats y sense honor .¿aço es normal? Que pasa que tenim que surar com la merda? Dir que l'anterior llider o l'atra persona son roins pera yo puchar o que me trien perque no nia ningu millo?
  Axina aon s'aplega? Aon estem , si aon estem.

  El problema de les troles es que deus de donarli continuitat y nomes se les creuen els bobos, per lo tant tenen que niaure germas bons y germans roins.
  Lo GAV esta morint perque la gent y les idees que forcharen el valencianisme s'esta peguent o fent que se perga.
  Aço a qui conve?no se que algu opine y vorem
  En la NOVA directiva se varen fer les de votacions per'al canvi de local en les que no se va permetre asistir a contar els vots,arreant a unes persones fora de la habitacio.
  Quin proposit te la nova directiva ¿fer creixer el valencianisme y el numero d'afiliats o triar als elegits?
  ¿Unir al vancianisme o dividirlo?
  ¿Perque no se treballa pera restaurar la relacio o crear un cordo umbilical en la RACV?
  ¿Perque se dsfan de la gent que a estat donant la cara y han bregat per les idees del GAV?
  ¿A qui no li interesa que estiguen les persones menos tolerans en l'enemic?
  ¿ tambe m'agradaria saber perque la gent s'enva y li deixen les coses tant a ma?

Página 2 de 3 PrimerPrimer 123 ÚltimoÚltimo

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •