Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Página 3 de 3 PrimerPrimer 123
Resultados 31 al 32 de 32
Like Tree7Me gusta.

Tema: LO GAV esta morint

 1. #31
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  195
  LA COMPLEJITAT EN EL VALENCIANISME Y EN EL G.A.V.

  Post nº 31

  Per mes que hecrumu tracta en el fil agüert, de que el G.A.V. se està morint y que yo mateixa li reconeguera que ixa mateixa expressio la he sentit yo des de fa a monto d’anys ; lo que es ben cert, es que el fet de que molta gent haja manifestat que “el G.A.V. se està morint “, lo unic que refleja es el fet dels que qui pensen o han dit aixo a lo llarc del temps, es perque no estan plenament satisfets de com va el valencianisme, o el mateix G.A.V.

  Lo que està volent dir la gent, es que lo que estem fent els valencianistes no es correcte, perque no se està defenent el valencianisme , sino que se està inoculant el catalanisme en nostra societat, en nostres fills, a traves de l’escola , l’universitat l’Administracio y la politica .

  El valencianisme en si es molt complicat y el G.A.V. com una de les entitats culturals del valencianisme no pot ser manco complicat , perque el poble valencià es molt individualiste.

  Denunciar el mal dins de les entitats es cosa que no sol fero la gent, perque es censurat y discriminta per l’aparato que dirigix o governa l’entitat. Yo no mes ne conec a u que hu ha fet a lo llarc de sa vida y aixina li ha anat en les entitats en les que ha participat.

  Ya conegueu eixe vell dit castellà: “Al decir verdades, se pierden amistades” .

  Hecrumu: El G.A.V. ha segut l’entitat representant del poble pla valencià que sempre ha defes allo que li han ensenyat en casa. Els que volien ser considerats com els valencians “cults” s’apuntaven al Rat Penat, perque eren els que presumien de parlar la llengua valenciana culta y no la llengua valenciana vulgar del poble pla.

  El fet que des de el mateix G.A.V., creguentse les tesis valencianistes de la R.A.C.V. y dels que s’havien fet en Lo Rat, cuan els autocalificats com “valencianistes” s’escindiren en catalanistes y valencianistes, al crearse l’Espanya de les Autonomies, es cuant baix les directrius de Casp s’ha arribat a la situacio en la que estem, que el valencià que hui defen el G.A.V. no es el valencià del poble, sino el valencià adulterat dels “tecnocrates-cultistes” que han dirigit ixes entitats que mos han dut al lloc a on estem .

  Els responsables de tot aixo , son els dirigents del G.A.V., perque no han sabut o vollgut aceptar les opinion y denuncies dels qui en el G.A.V., be directa o indirectament, han manifestat ses discrepancies front a Casp y sus muchachos.

 2. #32
  Aspirant a Centenar
  Fecha de ingreso
  26 jul, 12
  Mensajes
  195
  EL MARGALL N’HI HA QUE ARRANCARLO, O COM A MINIM LLEVARLI LA CARACETA, PERA QUE TOT LO MON SAPIA QUE NO ES FORMENT BO, SINO MARGALL

  Post nº 32

  Teniu clar lo que es el “margall”, ¿no?. Es la cizaña en castellà.

  Heu aclarixc perque mols dels jovenets d’este foro no son valencià parlants de naiximent y lo unic que’ls sona es el nom de Maragall( politic català que desconec si el seu llinage te algo que vorer en el margall).

  Lo ben cert es que ‘l “margall” es una brosa o siga una planta improductiva que es pareix al forment o blat, pero que lo unic que fa es competir en el forment o blat, pero que es totalment improductiu y enganyaor.

  No se si lo que hecrumu diu en el seu primer post del fil:

  No me callare y expondre que lo timo del GAV esta dirigit a la destruccio ideologica y tradicional,son uns ninis de universitat que quan tocava no varen fer res y ara en lo gav ocupant llocs perque no se presenti ningu estan aplicant la doctrina "de qui no me quadra y no me llepa lo cul mel verene"
  Referintse a estos “ninis de universitat”, ¿ podem calificarlos com a “margall”?; o lo que paco 1983 diu en el post nº 3 respecte a ixa nacionalista que tingueren com a presidenta en Gandia, que no tardà ni un any en vendres al P.P., ¿tambe es pot calificar com a “margall”? .

  Crec que la solucio que tenim que fer en el “margall”, es arrancarlo, o com a minim, si no’s pot fer; avans d’arrancarlo ,senyalarlo, pera que aquells que no’ls conegam, sapiam de quin peu coixegen y qui son ixos margallaors.

  En el valencianisme, per desgracia , ha hagut molt de “margall”, continúa haventlo y continuarà, perque el margall viu, sempre a costa del forment o blat, o lo que es lo mateix, el mal viu en oposicio y en contra del be.

  ¿Entendran estos que NI saben entendre NI distinguir el bon valencià del poble, d’ixe “ fals valencià” creat o imposat per estos fills de l’universitat contaminà pel nazionalcatalaniste y el neocomunisme que desgraciadament mos governa al poble valencià, que mentres no arranquem de rail el margall contaminaor, anem cap a la destrucio y mort, tant del G.A.V. com del poble valencià?
  Última edición por Alazrach; Ayer a las 16:45

Página 3 de 3 PrimerPrimer 123

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •