Declaracions d´Isabel Bonig en EsRadio.

"Nunca el 'valenciano' ha sido un instrumento de confrontación. Es espectacular el número de alumnos que han estudiado en 'lengua valenciana' en los 20 años de gobierno del PP".

Enganyant al poble valencià, com sempre. Els polítics són els principals culpables de confrontar-nos als valencians en el tema de la llengua. Primer el PSPV i per a acabar-lo de rematar el PPCV. Ara estos de Compromís estan que se moren de la risa.

És curiós pero quan en les rets socials s´obri un fil parlant sobre la llengua se monta una polèmica que no n´hi ha manera de parar-la, per alguna cosa serà ¿no?. En un grup de gent de Castelló, una persona va obrir un fil dient que qué opinava la gent del grup sobre si el valencià és o no és català i al final els administradors tingueren que tancar el fil, be per insults d´uns o be perque eixe fil estava monopolisant el grup (portava cinc dies sent el fil de majors comentaris - més de 250 - i el de més m´agrada). I ara diu Bonig que "no ha sido un instrumento de confrontación".

Entrevista a Isabel Bonig en EsRadio.

Entrevista a Isabel Bonig - esRadio