Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Resultados 1 al 9 de 9

Tema: 18 novembre 2017. Manifestació ciutat de Valéncia. Finançació.

 1. #1
  Senescal de lo Regne Avatar de Xavier
  Fecha de ingreso
  30 ene, 10
  Ubicación
  Castelló
  Mensajes
  3,309

  18 novembre 2017. Manifestació ciutat de Valéncia. Finançació.

  Copie el correu que m´han enviat des de GCI.

  Dissabte, 18 de novembre de 2017, 12 hores. Plaça dels Furs de la ciutat de Valéncia.

  Este dissabte, tots els valencians, de nort de nort a sur, de Castelló, Valéncia i Alacant, tenim que defendre lo nostre...acodix a la manifestació en defensa d'una finançació nostra justa...la que nos correspón, la que nos mereixem...T'ESPERÉM

  IMPORTANT COMUNICAT: 18 Novembre 2017 12 hores. Plaça dels Furs
  CONVOCATORIA MARCHA-CONCENTRACIO PER UNA MILLOR FINANÇACIO. NO VOLEM SER MONEDA DE CANVI
  Les associacions culturals, plataformes civiques i partits politics que firmen este document convoquen a tot el poble valencià per a reivindicar TOTS JUNTS una millora de la finançacio valenciana, i reclamar que els valencians no tornem a ser moneda de canvi.
  La convocatoria es el dia 18 de novembre de 2017 a les 12 hores en la plaça dels Furs de Valéncia i despuix de la llectura d’un manifest, totes les associacions culturals, plataformes civiques i partits politics faran el recorregut darrere d’una pancarta unitaria, pels carrers de Serrans i Cavallers, per a acabar en la plaça de la Mare de Deu, a on es cantarà l’Himne de Valéncia.

  Concentració - manifestació deL VALENCIANISME UNIT, de moltes entitats i associacions culturals i partits valencianistes de Castelló, Alacant, Valéncia; en defensa del concert fiscal, d' una finançació justa, del nostre deute financer històric, de les inversions; de tot lo que nos correspón i que el Govern de Madrit no nos ha concedit. I també en protesta pel discriminatori tracte que el Govern Central nos dona i en protesta perque no volem els valencians seguir sent "moneda de canvi" del Govern d'Espanya. Vine, acodix, este dissabte 18 a les 12 h del migdia a la Plaça dels Furs - Torres de Serrans en la ciutat de Valéncia, capital autonòmica. Alça la teua veu en defensa de lo nostre i d'un tracte just. Esta concentració està convocada per una gran majoria d'entitats valencianistes civiques, socials, culturals, politiques, etc...T' esperem...No faltes...

  La nostra entitat, el Grup Cultural Ilicità 'Tonico Sansano' es una de les associacions culturals valencianistes adherides, convocants i participants

  <<Una de les coses que mes preocupa al PP es que existixca un valencianisme politic én mensage, propostes, i reivindicacions justes per als valencians, i que este mensage arribe i siga escoltat. Al PP (i al sistema), lo que li interessa es una coseta molt senzilleta, én molt poc programa, i que es base unicament en superficialitats, perfectament assumibles pel PP a 1 semana d'eleccions. Pero no interessa un partit politic fort, valencianiste én idees, propostes i una AGENDA POLITICA definida, que marque les pautes, i que no es deixe conduir o reconduir Ademes, en el tema de la finançacio autonomica, Isabel Bonig està histerica, perque sap que ella no pot defendre els interessos dels valencians, perque aixo seria atacar directament al seu "amo" en Madrit, que pot llevar-la del seu carrec. Per aixo, en un moment tan trascendental per als valencians, en el que Puigdemont i el PDeCat negocien des de Brusseles un nou model fiscal per a Catalunya, i un canvi en la Constitucio que reconega per llei eixos beneficis per a Catalunya, es especialment incomodo que els valencians demanem lo que per JUSTICIA es NOSTRE. NO VOLEM SER MES QUE NINGU, TAMPOC MENYS, I SOBRE TOT: NO VOLEM SER MONEDA DE CANVI. Per aixo, vine el 18 de Novembre a les 12:00hores, a la Plaça dels Furs, a demostrar que el valencianisme politic, civic i cultural es MOLT MES, que te una agenda politica que complir i que VOL GUANYAR EN 2019>> (Text de Jaume Hurtado )

  A poc a poc, anem definint qui som i que volem. Mos han volgut etiquetar uns i els atres. Sabem a on anem
  Proyecte ilusionant . Defensa dels interessos valencians . Este 18N:Torres Serrans 12hores . TOTS JUNTS #nomosfareumeninfots

  Video de la convocatòria ...la nostra associació ilicitanista-valencianista del sur (localista-autonomista), entitat GRUP CULTURAL ILICITÀ "Tonico Sansano" s' adherit i participa i assistirà...¿i tú, a qué esperes? Acodix..que s'enteren en Madrit que els valencians no volem ser moneda de canvi, que el Govern Central nos deu un llegitim 'deute financer històric' que nos correspón i que encara no nos ha abonat, que nos 'ninguneja', que no nos dona inversions o son minimes, escasses i tarden massa, que aportem moltissim a l' estat i l' Estat nos discrimina...que volem un concert fiscal, una finançació justa...ACODIX A LA CONCENTRACIÓ!!!!!!!!!

  No és una qüestió patriòtica, és una qüestió de llògica. El dia 18 a les 12:00 tots en la Plaça dels Furs, en la ciutat de Valéncia . Aplicació de l'art. 138 de la Constitució. Per que els valencians volem deixar de ser moneda de canvi. Per una finançació justa. Per les inversions i el "deute històric" que el Govern de Madrit nos deu als valencians. PRÒXIM DISSABTE 18 de novembre. A les 12hores, MANIFESTACIÓ en la Plaça dels Furs, TORRES DE SERRANS, Ciutat de Valéncia. Els valencians mereixém una finançació digna i justa... ¡¡TOTS AL CARRER!! PER A NO SER MONEDA DE CANVI
  Plç Els Furs-Torres de Serrans)

  https://www.facebook.com/events/128401644515623/

  Att
  Josep Esteve Rico Sogorb
  President Grup Cultural Ilicità 'Tonico Sansano'
  Elche-Elig

 2. #2
  Centenar de la Ploma
  Fecha de ingreso
  29 jul, 09
  Mensajes
  690
  FALSETAT TOTAL :

  LA CONCENTRACIÓ del DIA 18 NO ES VALENCIANISTA , EN ABSOLUT:, ES PRO-CATALANISTA :

  LA CONVOCATORIA ES UNA TRAMPA MES DEL TRIPARTIT del TITANIC-PER-AFONAR-VALENCIA , UNA CORTINA DE FUM PER A DISTRAURE AL POBLE VALENCIA DE LA PESSIMA GESTIO ECONOMICA DEL TRIPARTIT-CATALANISTA QUE DESGOVERNA LA COMUNITAT VALENCIANA .

  LA RAÓ ES DOBLE :

  1. L´UNIC CULPABLE DE LA PESSIMA FINANCIACIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA VA SER i ES EL SOCIALISTA Mr RUINA ZAPATERO i LA SEUA PESSIMA LLEY de FINANCIACIÓ DE LES COMUNITATS AUTÓNOMES QUE VA OMPLIR de PRODIGA FINANCIACIÓ A LA COMUNITAT VASCA (EN EL SEU PRIVILEGIAT i EGOISTE “CONCIERTO VASCO” ) Y ELS DINERS A CABAÇOS A LA INSACIABLE i EGOISTA COMUNITAT CATALANA : LES DOS COMUNITATS EN EL MES ALT NIVELL DE VIDA .

  2. LA PESSIMA GESTIO ECONOMICA DEL TRIPATIT-DEL-TITANIC-PER-AFONAR-VALENCIA : PESSIMS ADMINISTRADORS DELS RECURSOS VALENCIANS , DESPILFARRATS EN ORGANISACIONS CATALANES i CATALANISTES , INCREMENTADORS DELS IMPOSTOS AL ASFIXIAT POBLE VALENCIA I SENSE MOURE UN DIR PER A RESOLDRE EL MES GRAU ACTUAL PROBLEMA DE VALENCIA : EL TRANSVASAMENT DE L´EBRE A VALENCIA , QUE SI QUE VA SER FET A CATALUNYA PER ZAPATERO :

  TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA ESTA PATINT LA MES GREU SEQUIA DE FA DECADES I LA INUTILITAT del DESGOVERN-CONVOCANT DE LA CHARLOTADA DEL DIA 18 NO HA FET , RES de RES, PER A SOLUCIONAR-LO .

  ANAR A LA CHARLOTADA DEL DIA 18 de NOVEMBRE ES FER DE “TONTOS ÚTILES” DEL CATALANISME IMPERIALISTA QUE VOL FER DEL REGNE de VALÉNCIA UNA FRANQUICIA de 3ª DE LES AMBICIÓNS EXPANSIONISTES de la CASTA NAZI_ONAL-SECESIONISTA.cat ,I QUE TE LES SEUES SUCURSALS SERVILONES EN LES ORGANISADOR DE LA CHARLOTADA .

 3. #3
  Senescal de lo Regne Avatar de Xavier
  Fecha de ingreso
  30 ene, 10
  Ubicación
  Castelló
  Mensajes
  3,309
  Ací teniu un atre correu que m´han enviat des de Convencio Valencianista:  Estimada amiga/ estimat amic:

  Com sabras, el proxim dissabte dia 18 per la vesprada hi ha convocada una manifestacio per a reclamar una millor finançacio per als valencians. Fomalment convocada per les organisacions sindicals, conta en l’adhesio de partits politics i associacions de diferents signes del mon empresarial, cultural i civic valencià.

  Sense excloure que a titul individual qualsevol vullga participar en est acte, el valencianisme ha volgut alçar una veu propia en esta causa, rao per la qual mes d’una vintena d’associacions –entre les que se troba Convencio Valencianista– i partits politics de l’ambit valencianiste s’han unit per a organisar una atra manifestacio, tambe el proxim dissabte 18 de novembre, pero esta pel mati, a les 12 hores.

  Baix els lemes: “Per la finançacio valenciana” i “Per a no ser moneda de canvi”, partirà de la plaça del Furs de la ciutat de Valencia (darrere de les Torres dels Serrans).

  No falten els motius per a acodir ad esta important cita el proxim dissabte. Per la justicia i necessitat d’esta reivindicacio, donada la prolongada infrafinançacio –inclus reconeguda pel govern central– que patim els valencians, que llimita la nostra economia i condiciona molt negativament el nostre futur; i tambe per l’actual situacio politica, en la que s’està parlant de modificacions del model d’Estat, canvis en els quals els valencians podriem tornar a jugar el paper de moneda de canvi. Per un atre costat, perque en els ultims vint anys poques voltes, si n’hi ha hagut alguna, s’ha vixcut una unitat d’accio del valencianisme com la del proxim dissabte. Sera una ocasio per a poder dir en el futur: “Yo estigui alli”.

  En l’enllaç següent se pot vore un video de convocatoria realisat en colaboracio entre Convenio Valencianista i el Rogle Constanti Llombart:

  https://www.facebook.com/rogleconsta...O7H6whCyWTYE-I

  I en els dos enllaços següents pots llegir sengles articuls redactats per a l’ocasio per dos membres de la junta de Convencio.

  Jose Escuder: El triunf dels meninfots

  El triumf del meninfots – Convenció Valencianista

  Juli Moreno: El 18, mati i vesprada: Valencia lo primer

  El 18, mati i vesprada: Valencia lo primer – Convenció Valencianista

  S’adjunta el cartell de convocatoria i un atre en el que consten els logos de les entitas convocants. Al final d’este correu s’inclou un llistat de les mateixes.

  No ho oblides, el proxim dissabte, ¡t’esperem!

  Josep Peiró Bertomeu

  Secretari de Convencio Valencianista

  ___________

  Associacions i partits convocants:  AELLVA

  Afrovalencians

  Casa Camerun

  Centro Cultural de Camerun

  Circul Civic Valencià

  Convencio Valencianista

  El Piló de Burjassot

  En Moviment

  Gais i Lesbianes del Regne de Valencia

  Grup Cultural Ilicita “Tonico Sansano”

  Grup d'Accio Valencianista

  Grup de Dones Valencianes

  Joventuts del GAV

  Identitat Regne de Valencia

  Independents per Montroy

  Institut d'Estudis Valencians

  Mestres i Llicenciats del Regne de Valencia

  Plataforma Jovenil Valencianista (PJV)

  Plataforma Valencianista (PLV)

  Poble

  Renovacio Cultural Valenciana

  Renovacio Politica

  Rogle Constanti Llombart

  Rogle Cultural "Lluis Fullana"

  Som Valencians

  Unio i Germania

  Units per Valencia

  Valencia Cultural-Via Augusta i Camino de San Vicente Martir

 4. #4
  Senescal de lo Regne Avatar de Xavier
  Fecha de ingreso
  30 ene, 10
  Ubicación
  Castelló
  Mensajes
  3,309
  Cita Iniciado por teresafreedom Ver mensaje
  FALSETAT TOTAL :

  LA CONCENTRACIÓ del DIA 18 NO ES VALENCIANISTA , EN ABSOLUT:, ES PRO-CATALANISTA :

  LA CONVOCATORIA ES UNA TRAMPA MES DEL TRIPARTIT del TITANIC-PER-AFONAR-VALENCIA , UNA CORTINA DE FUM PER A DISTRAURE AL POBLE VALENCIA DE LA PESSIMA GESTIO ECONOMICA DEL TRIPARTIT-CATALANISTA QUE DESGOVERNA LA COMUNITAT VALENCIANA .

  LA RAÓ ES DOBLE :

  1. L´UNIC CULPABLE DE LA PESSIMA FINANCIACIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA VA SER i ES EL SOCIALISTA Mr RUINA ZAPATERO i LA SEUA PESSIMA LLEY de FINANCIACIÓ DE LES COMUNITATS AUTÓNOMES QUE VA OMPLIR de PRODIGA FINANCIACIÓ A LA COMUNITAT VASCA (EN EL SEU PRIVILEGIAT i EGOISTE “CONCIERTO VASCO” ) Y ELS DINERS A CABAÇOS A LA INSACIABLE i EGOISTA COMUNITAT CATALANA : LES DOS COMUNITATS EN EL MES ALT NIVELL DE VIDA .

  2. LA PESSIMA GESTIO ECONOMICA DEL TRIPATIT-DEL-TITANIC-PER-AFONAR-VALENCIA : PESSIMS ADMINISTRADORS DELS RECURSOS VALENCIANS , DESPILFARRATS EN ORGANISACIONS CATALANES i CATALANISTES , INCREMENTADORS DELS IMPOSTOS AL ASFIXIAT POBLE VALENCIA I SENSE MOURE UN DIR PER A RESOLDRE EL MES GRAU ACTUAL PROBLEMA DE VALENCIA : EL TRANSVASAMENT DE L´EBRE A VALENCIA , QUE SI QUE VA SER FET A CATALUNYA PER ZAPATERO :

  TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA ESTA PATINT LA MES GREU SEQUIA DE FA DECADES I LA INUTILITAT del DESGOVERN-CONVOCANT DE LA CHARLOTADA DEL DIA 18 NO HA FET , RES de RES, PER A SOLUCIONAR-LO .

  ANAR A LA CHARLOTADA DEL DIA 18 de NOVEMBRE ES FER DE “TONTOS ÚTILES” DEL CATALANISME IMPERIALISTA QUE VOL FER DEL REGNE de VALÉNCIA UNA FRANQUICIA de 3ª DE LES AMBICIÓNS EXPANSIONISTES de la CASTA NAZI_ONAL-SECESIONISTA.cat ,I QUE TE LES SEUES SUCURSALS SERVILONES EN LES ORGANISADOR DE LA CHARLOTADA .
  Eixe dia n´hi han dos manifestacions, la de la vesprà és pancatalanista. Estem parlant de la manifestació del matí.

 5. #5
  Centenar de la Ploma
  Fecha de ingreso
  29 jul, 09
  Mensajes
  690
  La manifestació del mati quedará NEUTRALISADA per la catalanera de la vesprada i será utilisada per prensa i TV per als seu BRUTS OBJECTIUS PRO-INDEPENDENTISTES.cat

  Ya voreu

 6. #6
  Senescal de lo Regne Avatar de Xavier
  Fecha de ingreso
  30 ene, 10
  Ubicación
  Castelló
  Mensajes
  3,309
  Esperem que no pero els mijos de comunicació donen més importància a tot lo catalaner que ad atra cosa.

 7. #7
  General de lo Regne Avatar de paco1983
  Fecha de ingreso
  16 may, 07
  Ubicación
  Gandia
  Mensajes
  8,519
  Pues al final fue la manifestacion pancatalanista la que aparecio en los medios de comunicacion,de la otra no se ha hablado nada y segun la policia eran 200 personas las que participaron en esa manifestacion
  Última edición por paco1983; 20/11/2017 a las 15:01

 8. #8
  Senescal de lo Regne Avatar de Xavier
  Fecha de ingreso
  30 ene, 10
  Ubicación
  Castelló
  Mensajes
  3,309
  Como siempre, Paco.

 9. #9
  General de lo Regne Avatar de paco1983
  Fecha de ingreso
  16 may, 07
  Ubicación
  Gandia
  Mensajes
  8,519
  Hombre,una manifestacion de 200 personas es un autentico fracaso,normal que no hablara de ella en los medios,en cambio,de la manifestacion del dia 11 si que se hablo en los medios,ya que en esa manifestacion participaron miles de personas,con lo cual es normal que tuviese algo de repercusion en los medios.

Etiquetas para este tema

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •