Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Resultados 1 al 7 de 7
Like Tree2Me gusta.
 • 1 Post By teresafreedom
 • 1 Post By Murta

Tema: Video viral embuster contra la llengua valenciana

 1. #1
  Centenar de la Ploma
  Fecha de ingreso
  29 jul, 09
  Mensajes
  690

  Video viral embuster contra la llengua valenciana

  … I en defensa del NEOCATALANí-mandingo (=DIALECTE BARCELONI)

  Diuen que s'ha fet “VIRAL” este VIDEO TRAPATROLES PLE DE FALSETATS sobre la LLENGUA VALENCIANA pero que es , en realitat, un panflet vocal verinos en vil marketing del “INFAME i INFECTE DIALECTE BARCELONI-mandingo : es, atre mes, un prefabricat producte manipulador del sempre manipulador en temes llingüistics “LEVANTEemv” :

  HTTPS://WWW.llevant-EMV.COM/MULTIMED...fet-VIRAL.HTML

  I ho es per MOLTES RAONS.., el video :

  1. EN NINGUN MOMENT UTILISA L'EXPRESSIO “LLENGUA VALENCIANA” : nomes utilisa l'EXPRESSIO de SUPLANTACIO “la NOSTRA LLENGUA” , es dir, el NEOCATALANÍ(=DIALECTE BARCELONÍ)

  2. Els “yayos” han de dirigir-se a ella “AMB una manera DIFERENT” , o siga usant el NEOCATALANÍ(=DIALECTE BARCELONI) , =VERSIÓN HEREJE de l'HEREJIA Llingüistica.CAT fabricada per l'Academia ANTIVALENCIANA de la LLENGUA …. mandinga.

  3. Està plagat de “ARCAISMES LLINGÜISTICS” (amb, conversa, aconseguir , jo, aquesta .. ) net producte hereje pompeufabrí .

  4. Diu :“que ALLO que JO PARLABA un DIA va estar PROHIBIT”… TROLA TOTAL en TOTS els pobles del Regne de Valencia la gent parlava en LLENGUA VALENCIANA des de sempre . Cert es que no havia ENSEÑAZA reglada, incorporada en els Plans d'Estudi (com no l'havia en el United Kingdom o en França ), pero les Societats Valencianistes (LO RAT PENAT, Real Academia CV, etc,.) ho ensenyaven i donaven tituls d'habilitacio docent.

  5. Diu :“en AQUESTA historia van GUANYAR el 'BONS´????? : festivals, trobades,escola i cançons han SERVIT de MESTRES per a inculcar-mos una 'LLENGUA´ (DIALECTE) que mes que idioma es i ha SEGUT camasclers de LLIBERTAT” = mes be unes “presons i ORWELLIAN festivals de mentires importades i minjacocos.cat .

  6. Diu: Que “ la poesia mes BONICA es trova escrita en els versos de Vicent Andres Estellés”.. , un TRAÍDOR catalaniste que insulta als valencians i fon lleal serviló de la Casta Nazi_onalista.cat:

  VICENT ANDRES ESTELLES .... , el poeta de la VULGARITAT :

  Web de Teresa Puerto Ferre. Cronologia Historica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - VICENT ANDRES ESTELLES .... , el poeta de la VULGARITAT.


  A los valencianos que han traicionado a nuestro Pais
  ¡Meais azufre y menstruais más azufre
  ¡ Flor natural en el agujero nefando
  y orinal en la cabeza , si lo permiten los cuernos.
  Mereceis el premio reverente ,
  El pergamino de falsa letra gótica,
  El título grande de HIJOS DE LA GRAN PUTA ..”


  Tot un eixemple d'inspiració i fina poesia... Un eixemple classic de VULGARITAT total...
  Cal recordarlo en la llista dels “venuts i traidors » al Poble Valenciá.

  … Recomana “escoltar” a l'atre TRAIDORET de torn, OVIDI MONTLLOR , servilon.cat .

  6.Invita a la la ROBOLUCION de la “GOSSA SORDA” cantant “CAMALS MULLATS” i lo bonic d´usar la “MEUA LLENGUA-mandinga” (NO la LLENGUA VALENCIANA) PER a DIR “ET VULL” en un toc de lesbianisme … Qué modelno!!.

  7. I el VIDEO continua .. “PERQUE la MEUA LLENGUA UNEIX i no discrimina”… : fals de tota falsetat perque el NEOCATALANí-mandingo, que es un “MIX de substitucio”de nostra historica LLENGUA VALENCIANA ha DIVIDIT al Poble VALENCIÁ i el DISCRIMINA imponent als nostres jovens i fills una HEREJIA LLINGÜISTICA.CAT , fabricada pel quimic ANALFABET en LLINGÜISTICA POMPEU FABRA que porta TRES DECADES embrutant les boques dels nostres pobres adolescents , adoctrinats , com “panolis utils” (tontos útiles)en les MENTIRES CATALANES, llingüistiques i historiques de la “CATALUNYA GRAND” que s'han inventat…

  8. I , sense mencionar NI UNA SOLA VOLTA en TOT el VIDEO , la denominacio LLENGUA VALENCIANA , acaba en una”ESTIMA-LA” …, cosa RES RECOMANABLE per tractar-se d'un DIALECTE ALIENÍGENA CUYA unica intencio es la SUPLANTACIO de nostra historica LLENGUA VALENCIANA, maltractada en el manipulador VIDEO.

  CONCLUSIO : una BAZOFIA de VIDEO per a embrutar els oits i ments dels nostres pobres alumnes , als que volen de “panolis utils”(tontos útiles) del GRAN NEGOCI LLINGÜISTIC de la CASTA NAZIONALISTA.CAT .
  El_capo71 Le gusta esto.

 2. #2
  Senescal de lo Regne Avatar de Xavier
  Fecha de ingreso
  30 ene, 10
  Ubicación
  Castelló
  Mensajes
  3,309

 3. #3
  Centenar de la Ploma Avatar de Murta
  Fecha de ingreso
  19 dic, 06
  Ubicación
  Reine Valencia
  Mensajes
  704
  Es vorel y en seguida
  Xavier Le gusta esto.
  Libertad significa responsabilidad. Por eso la mayoría la teme

 4. #4
  Centenar de la Ploma
  Fecha de ingreso
  29 jul, 09
  Mensajes
  690
  El artícul de hui (19.12.201 del académic de la RACV José Aparicio Pérez en Las Provincias es una ajustada explicació del LENGÜICIDIO mamprés contra la nostra HISTÓRICA LLENGUA VALENCIANA per la CASTA CATANAZI desde fa més de DOS sigles per a la SUPLANTACIÓ de la LLENGUA VALENCIANA pel "Infame e Infecte DIALECTE BARCELONI(=NEOCATALANI)". UN "proces" tan COLPISTE i TRAIDOR com el COLP d´ESTAT MAMPRÉS per eixa mateixa CASTA NAZI_ONALISTE , INVASORA I TOTALITARIA i d´ESQUERRES en Catalunya contra la CONSTITUCIÓ ESPAÑOLA de la CONCORDIA.

  El Poble Valencia i els PARES VALENCIANS deurien d´alçarse contra este LENGÜICIDIO com han fet els PARES de NAVARRA contra la MALAEDUCACIÓ QUE volen imposar als seus fills els POLITICS-BASURA (FEM) .

  No obstant , cal recordar que el NEOCATALANI =DIALECTE BARCELONI ES UN DIALECTE el PROVENÇAL QUE NO TE LA CATEGORIA HISTORICA DE LLENGUA PERQUE CAREIX DEL SIGLE i MIG D´OR LITERARI , PROPIETAT EXCLUSIVA DE LA NOSTRA LLENGUA VALENCIANA.

  CAL LLEGIR :

  EL NEOCATALANÍ(=DIALECTE BARCELONI ) ES UN DIALECTO del PROVENZAL:31 DEFINICINES

  EL NEOCATALANÍ(=DIALECTE BARCELONI ) ES UN DIALECTO del PROVENZAL:31 DEFINICINES

 5. #5
  Tinent de lo Regne
  Fecha de ingreso
  31 jul, 08
  Mensajes
  4,581
  Pa que fer un comentari. Tots ho sabem de sobra. EN MOSATROS NO PODRAN.

  vixca el nostre regne i bon nadal 2018
  -----------------------------------------------------------------------------------------
  NO ALS PAISOS CATALANS.
  -----------------------------------------------------------------------------------------

 6. #6
  Centenar de la Ploma
  Fecha de ingreso
  29 jul, 09
  Mensajes
  690
  To placeré ávida:

  M' agradaría donarte la raó en aixó de "En MOSATROS NO PODRÁN".... pero ,con día la meua yaya: " LA TRAÇA ES DE CARABASSA"... porque , de momento, están podent en les bodrios televisius del femater "A Punt" ...

  Per a les noves SESSIONS EN NEOCATALANI=DIALECTE BARCELONÍ de TVE yo vos aconsellaria BOICOT TOTAL /TOTAL BLACKOUT PER a ARRUINAR L' audiencia televisiva este Nou femater lingÜistic ...

 7. #7
  Centenar de la Ploma
  Fecha de ingreso
  29 jul, 09
  Mensajes
  690
  Corrector automátic fa moltes faltes :

  To plaerdemavida04

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •