Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Resultados 1 al 3 de 3
Like Tree2Me gusta.
 • 1 Post By teresafreedom
 • 1 Post By Murta

Tema: Video viral embuster contra la llengua valenciana

 1. #1
  Centenar de la Ploma
  Fecha de ingreso
  29 jul, 09
  Mensajes
  681

  Video viral embuster contra la llengua valenciana

  … I en defensa del NEOCATALANí-mandingo (=DIALECTE BARCELONI)

  Diuen que s'ha fet “VIRAL” este VIDEO TRAPATROLES PLE DE FALSETATS sobre la LLENGUA VALENCIANA pero que es , en realitat, un panflet vocal verinos en vil marketing del “INFAME i INFECTE DIALECTE BARCELONI-mandingo : es, atre mes, un prefabricat producte manipulador del sempre manipulador en temes llingüistics “LEVANTEemv” :

  HTTPS://WWW.llevant-EMV.COM/MULTIMED...fet-VIRAL.HTML

  I ho es per MOLTES RAONS.., el video :

  1. EN NINGUN MOMENT UTILISA L'EXPRESSIO “LLENGUA VALENCIANA” : nomes utilisa l'EXPRESSIO de SUPLANTACIO “la NOSTRA LLENGUA” , es dir, el NEOCATALANÍ(=DIALECTE BARCELONÍ)

  2. Els “yayos” han de dirigir-se a ella “AMB una manera DIFERENT” , o siga usant el NEOCATALANÍ(=DIALECTE BARCELONI) , =VERSIÓN HEREJE de l'HEREJIA Llingüistica.CAT fabricada per l'Academia ANTIVALENCIANA de la LLENGUA …. mandinga.

  3. Està plagat de “ARCAISMES LLINGÜISTICS” (amb, conversa, aconseguir , jo, aquesta .. ) net producte hereje pompeufabrí .

  4. Diu :“que ALLO que JO PARLABA un DIA va estar PROHIBIT”… TROLA TOTAL en TOTS els pobles del Regne de Valencia la gent parlava en LLENGUA VALENCIANA des de sempre . Cert es que no havia ENSEÑAZA reglada, incorporada en els Plans d'Estudi (com no l'havia en el United Kingdom o en França ), pero les Societats Valencianistes (LO RAT PENAT, Real Academia CV, etc,.) ho ensenyaven i donaven tituls d'habilitacio docent.

  5. Diu :“en AQUESTA historia van GUANYAR el 'BONS´????? : festivals, trobades,escola i cançons han SERVIT de MESTRES per a inculcar-mos una 'LLENGUA´ (DIALECTE) que mes que idioma es i ha SEGUT camasclers de LLIBERTAT” = mes be unes “presons i ORWELLIAN festivals de mentires importades i minjacocos.cat .

  6. Diu: Que “ la poesia mes BONICA es trova escrita en els versos de Vicent Andres Estellés”.. , un TRAÍDOR catalaniste que insulta als valencians i fon lleal serviló de la Casta Nazi_onalista.cat:

  VICENT ANDRES ESTELLES .... , el poeta de la VULGARITAT :

  Web de Teresa Puerto Ferre. Cronologia Historica de la Lengua Valenciana y Lengua Valenciana una lengua suplantada - VICENT ANDRES ESTELLES .... , el poeta de la VULGARITAT.


  A los valencianos que han traicionado a nuestro Pais
  ¡Meais azufre y menstruais más azufre
  ¡ Flor natural en el agujero nefando
  y orinal en la cabeza , si lo permiten los cuernos.
  Mereceis el premio reverente ,
  El pergamino de falsa letra gótica,
  El título grande de HIJOS DE LA GRAN PUTA ..”


  Tot un eixemple d'inspiració i fina poesia... Un eixemple classic de VULGARITAT total...
  Cal recordarlo en la llista dels “venuts i traidors » al Poble Valenciá.

  … Recomana “escoltar” a l'atre TRAIDORET de torn, OVIDI MONTLLOR , servilon.cat .

  6.Invita a la la ROBOLUCION de la “GOSSA SORDA” cantant “CAMALS MULLATS” i lo bonic d´usar la “MEUA LLENGUA-mandinga” (NO la LLENGUA VALENCIANA) PER a DIR “ET VULL” en un toc de lesbianisme … Qué modelno!!.

  7. I el VIDEO continua .. “PERQUE la MEUA LLENGUA UNEIX i no discrimina”… : fals de tota falsetat perque el NEOCATALANí-mandingo, que es un “MIX de substitucio”de nostra historica LLENGUA VALENCIANA ha DIVIDIT al Poble VALENCIÁ i el DISCRIMINA imponent als nostres jovens i fills una HEREJIA LLINGÜISTICA.CAT , fabricada pel quimic ANALFABET en LLINGÜISTICA POMPEU FABRA que porta TRES DECADES embrutant les boques dels nostres pobres adolescents , adoctrinats , com “panolis utils” (tontos útiles)en les MENTIRES CATALANES, llingüistiques i historiques de la “CATALUNYA GRAND” que s'han inventat…

  8. I , sense mencionar NI UNA SOLA VOLTA en TOT el VIDEO , la denominacio LLENGUA VALENCIANA , acaba en una”ESTIMA-LA” …, cosa RES RECOMANABLE per tractar-se d'un DIALECTE ALIENÍGENA CUYA unica intencio es la SUPLANTACIO de nostra historica LLENGUA VALENCIANA, maltractada en el manipulador VIDEO.

  CONCLUSIO : una BAZOFIA de VIDEO per a embrutar els oits i ments dels nostres pobres alumnes , als que volen de “panolis utils”(tontos útiles) del GRAN NEGOCI LLINGÜISTIC de la CASTA NAZIONALISTA.CAT .
  El_capo71 Le gusta esto.

 2. #2
  Senescal de lo Regne Avatar de Xavier
  Fecha de ingreso
  30 ene, 10
  Ubicación
  Castelló
  Mensajes
  3,268

 3. #3
  Centenar de la Ploma Avatar de Murta
  Fecha de ingreso
  19 dic, 06
  Ubicación
  Reine Valencia
  Mensajes
  701
  Es vorel y en seguida
  Xavier Le gusta esto.
  Libertad significa responsabilidad. Por eso la mayoría la teme

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •