El passat 25 d'Abril diversos membres de Maulets i CAJEI recorregueren diverses poblacions de l'Horta per a fer grotesques pintades en favor dels irrisoris i inexistents països catalans.
El passat 24 de juliol es celebrá en els Jujats de Torrent el juï a dos colaboracionistes catalanistes de l'Horta Sur que foren identificats la nit del 25 d'abril en plena jornada de lluita de la campanya ‘300 anys d'ocupació, 300 anys de resisténcia’.
Segons informa la web de CAJEI "els dos jóvens, militants de l'Assamblea de Jòvens L'Aixada - CAJEI, han segut finalment absolts degut a la falta de proves, ya que l'acusació
(l'Ajuntament d'Alaquàs) no ha assistit al juï".
Els colaboracionistes absolts estaven acusats per la realisació d'una pintada en la ciutat d'Alaquàs. El tercer acusat (militant de Maulets) que fon identificat en Alaquàs no fon citat finalment, fet del qual, segons CAJEI, es desprén la por de 1'acusació en quedar escaldats pel mal tracte que va practicar la policia sobre el jove, intentant negar-li el seu dret a parlar en català".
A pesar de que este diari ha intentat en repetides ocasions ficar-se en contacte en l'alcalde socialiste d'Alaquàs, Jorge Alarte, ha resultat impossible establir la comunicació.