Sacado de otro foro, disculpar por el lenguaje empleado.

Tal i com explica aquest article d'Enderrock, la La Gossa Sorda, Skalissai, Arròs Caldòs, Sva-Ters, Orxata Sound System, GÃ*taca, Voltor, Skaparrapid o Feliu Ventura són alguns dels grups que prendran part de La Gira, el Festival Itinerant de la Música en ValenciÃ* que organitza per primera vegada enguany la Federació d'Escola Valenciana (FEV). Els concerts coincidiran amb les habituals Trobades que organiza Escola Valenciana arreu de les comarques del sud del paÃ*s.

El festival es realitzarÃ* de forma coordinada a deu municipis del PaÃ*s ValenciÃ*, amb 33 actuacions de 23 grups diferents. La Gira compta, a més, amb el patromini de mitjans de comunicació com Enderrock, Vilaweb o L'Avanç, per incrementar-ne la seva difusió. El festival itinerant va començar a Alzira el passat 24 de febrer amb l'actuació de Feliu Ventura, Rafa Xambó o Remigi Palmero. El proper concert se celebrarÃ* el 25 de març a Foios, amb l'actuació de La Gossa Sorda, Skalissai, Arròs Caldòs i Desgavell.

La Gira també arribarÃ* a Castelló de la Ribera (31 de març), Picassent (1 d'abril), Castelló de Rugat (8 d'abril), València i Potries (20 de maig), La Xara (27 de maig), Carcaixent (16 de juny) i Benetússer (24 de juny).

VIXCA LO REGNE DE VALENCIA