Les voltes que pega la vida. L’ex valencianiste Chimo Galcerà, qui optà a disputar la presidència d’Unió Valenciana (UV) al seu actual mandatari, José Manuel Miralles, està ara a sou del Partido Popular (PP) i fomentant el pancatalanisme des de la regidoria de festes que ell mateix ocupa.


Fa uns escasos dies, durant les festes populars i patronals en honor a la Verge al Peu de la Creu, es celebrà un concert per la nit que es publicità en el cartell de les festes com “Trau la llengua. Nit de música en valencià, en la Plaça del País Valencià”. Actuaren el grup local Kave Kanem i el grup d’Alcàsser Sva-ters.

Des de Coalició Valenciana en Puçol es denuncia “l’actitut hipòcrita i catalanista” de l’alcalde Mariano Sanchis i en especial del regidor de festes, Chimo Galcerà, que varen permetre un concert de bandes catalanistes.

Estos grups estan lligats als catalanisme independentiste, en especial Sva-ters, grup que ha compartit cartell en el grup radical Obrint pas, coneguts perque varis del seus membres s’han vist immersos en actes violents per motius relacionats en l’us de la violencia i amenaces contra persones que no compartixen la seua ideologia política”, informa Coalició Valenciana.

http://www.valenciapersempre.es/inde...rticle&sid=469