Lo Rat Penat amplia la data d´entrega de treballs
(fins al dia 22 d'octubre, dilluns)
per a participar en els CXXIV Jocs Florals.


AMPLIACIÓ DETERMINI DELS JOCS FLORALS
10 - 10 - 2007

Lo Rat Penat amplia la data d´entrega de treballs per a participar en els CXXIV Jocs Florals.

Com ve fent-se des de 1879, l'entitat cultural Lo Rat Penat, ha convocat la CXXIV edició dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia i ha fet la tradicional crida als poetes, als investigadors i als escritors que s'interessen per la Cultura Valenciana a participar en este certamen lliterari i d'investigació.

La data llímit d'entrega de treballs per a participar en els CXXIV Jocs Florals, i per tal de donar més temps als poetes, investigadors i escritors per a la preparació dels seus treballs, s'amplia fins al dia 22 d'octubre, dilluns.

Els treballs, tal com indiquen les bases, hauran de presentar-se en triplicat eixemplar en la Secretaria de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia, Tel. 96 391 09 92. Els treballs no haniran firmats, pero portaran indicador del premi al que es presenten i un lema que es repetirà en l'exterior d'un sobre tancat, dins del qual figurarà el nom de l'autor. Per a rebre més informació o solicitar el cartell en els diferents premis i les bases del certamen poden dirigir-se al teléfon i fax de Lo Rat Penat 96 391 09 92, o be per e-mail: secretaria@loratpenat.orgEsta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla .

En el cartell figuren setze premis de diferent temàtica: poesia, teatre, novela, ensaig, narrativa, a més de diversos temes d´investigació. En l’apartat dels Premis Ordinaris destaca la Flor Natural, màxim guardó del certamen, aixina com la Viola i l’Englantina d’Or. Dins dels Premis Extraordinaris figuren, entre atres, el de l’Excm. Ajuntament de Valéncia, al millor treball d’investigació de tema valencià, el Premi Josep Maria Bayarri d’ensaig de l’Excma. Diputació de Valéncia, el Premi Botànic Cavanilles de la Conselleria d’Agricultura, Peixca i Alimentació, aixina com el premi patrocinat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per a jóvens creadors.

Els Jocs Florals conten en el patrocini d´institucions oficials valencianes, empreses i particulars: Excm. Ajuntament de Valéncia, Excma. Diputació de Valéncia, Excma. Diputació d’Alacant, Excma. Diputació de Castelló, Molt Exc. Presidenta de les Corts Valencianes, Excm. i Revd. Sr. Arquebisbe de Valéncia, Excma. Conselleria de Cultura i Deport, Excma. Conselleria d´Agricultura, Peixca i Alimentació, Excma. Conselleria de Territori i Habitage, Excma. Conselleria d’Empresa, Universitat i Ciència, Institut Valencià de la Joventut, El Corte Inglés, Banc de Valéncia, Amics del Corpus, Gesfesa, Grupo Juan Bautista Soler, Fills de Vicent Añon, Elvira Carles, Victoria Liceras "Siglo XVIII" i Vicent Payá.

El poeta que guanye la Flor Natural tindrà l´honor d´oferir-li-la a la que serà la CXXIV Regina dels Jocs Florals i acompanyar-la a la Cadira d´Or en la tradicional cerimònia que es celebrarà en el Teatre Principal de Valéncia en data que oportunament s´anunciarà.

© 2007 www.loratpenat.org
[hr:32f2a7a462]