Enguany des de l'AELLVA i el Colectiu Fullana han fet un esforç per a que tres cursos seus siguen reconeguts com a assignatures de lliure disposició en el Politècnic i la Cardenal Herrera. No cal que vos diga que de l'assistència d'enguany depén el futur dels mateixos.

Per favor, a tots els vostres coneguts i amics que estudien en estes universitats feu-los arribar el tríptic que vos adjunte i que s'apunten.

moltes gràcies

Triptic:
http://www.scribd.com/doc/437702/Tripticassignatures

L'associació d'Escritors en Llengua Valenciana i el Colectiu Lluís Fullana de professors universitaris tenen el plaer de convidar-vos a tres tallers teòrics i pràctics de 20 hores cascú i que son convalidables per un crèdit de lliure disposició en l'Universitat Politècnica de Valéncia. El d'iniciació a l'Òpera també és computable en un crèdit per l'Universitat Cardenal Herrera de Valéncia.

Des abdòs associacions esperem ilusionats l'assistència dels alumnes interessats en atres branques humanístiques distintes a les habituals dels plans d'estudi i que tenen l'objectiu d'eixamplar les mires dels estudiants universitaris valencians. Esperem que siguen del vostre gust.

Els cursos començaran a les cinc de la vesprada. El preu de matrícula per als alumnes de l'Universitat Politècnica és de 20 euros. El número de conte per a fer el pagament és el de l'AELLVA 2077 0888 41 3101333986

Els cursos seran convalidats per un crèdit. És necessari acreditar l'assistència al 80% de les classes.

L'assistència és gratuïta i lliure per al públic.

Els interessats i aquells que vullguen més informació poden posar-se en contacte en els organisadors a través del següent correu electrònic:

f_j_tarazona@hotmail.com

Cursos:

Taller de llengües minoritàries europees.

Professors:
Gelu Marín, Miquel A. Lledó, Josep Carles Rubio, Juli Amadeu Àrias.

data: del 5 al 15 de novembre de 2007
lloc: Saló d'actes de la RACV.

Iniciació a l'Òpera.

Professors:
Cayetano Gómez, Francesc Tarazona.

data: del 11 al 21 de febrer de 2008.
lloc: Seu Social de la cooperativa crèdit Valéncia.

Taller d'escritura creativa.

Professors:
Josep Vicent Miralles, Toni Savinelli

data: del 25 de febrer al 6 de març de 2008
lloc: Palau de Colomina.