Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar
Tab Content
No Recent Activity
Acerca de CJAV

Información básica

Acerca de CJAV
Biografía:
Renaix el CJAV. El 25 de maig de 2012 naix de nou el CJAV, antic i extint Colectiu Jovenil d´Associacions Valencianistes, passa ara a ser el Colectiu Jovenil d´Accio Valencianista.

No som ni d´esquerres ni de dretes ni de centre, no som ni nacionalistes ni regionalistes ni foralistes... SOM SIMPLEMENT VALENCIANISTES.

Quan en estos moments de crisis actual la nostra personalitat genuïna valenciana es troba en perill, naixem i nos disponem a recorrer junt a tu este camí llarc i dificil que es el de defendre el nostre Regne de Valencia, la nostra cultura, el seu Idioma Valencià front als atacs del catalanisme, la nostra personalitat, la nostra economía, les empreses, el territori... en definitiva LO NOSTRE. Defenem i defendrem les Normes d´El Puig com a normativa per a la nostra llengua valenciana.

I fugim de personalismes. El moviment valencianiste es troba malalt pero seguix viu, i no volem cometre els mateixos erros que nos han conduit a esta situacio, per aixo quan parle i opine el CJAV ho farà unicament en nom seu i no en el de ninguna atra persona.

Ha arribat l´hora de que renaixca el CJAV i ho farà en tota la força del mon. Des d´ací nos oferim a tots i a totes, sense cap excepcio, tant persones com entitats valencianistes per a anar junts de la ma en defensa de lo nostre. Es dura la situacio pero si de nou el moviment valencianiste torna a juntar-se, serem INDESTRUCTIBLES.

VIXCA VALENCIA I VIXCA LA LLENGUA VALENCIANA

CJAV. Colectiu Jovenil d´Accio Valencianista.
cjav2012@hotmail.com
Localización:
Valencia
Intereses:
Cultura, personalitat i llengua valencianes
Ocupación:
Valencianisme

Firma


CJAV. Colectiu Jovenil d´Accio Valencianista.

Estadísticas


Total de mensajes
Total de mensajes
5
Mensajes por día
0.00
Información general
Última actividad
04/06/2012 11:31
Fecha de ingreso
30/05/2012
Referidos
0