Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar

Usuaris Online

En total hay:
157 visitantes y
0 usuarios registrados
Ultimo registrado: jessi34
Lista de usuarios:


Temas: 32,210
Mensajes: 367,498
Lecturas: 50743355
Respuestas: 336778
Usuarios: 5282

EL PALLETER


L ' ENCICLOPEDIA


Firefox 27 en Valencià


Open Office en Valencià


Nostres Campanyes

Conseguido

Seguix-nos...


Informe Freedom


Curs de Llengua Valenciana


Hemeroteca

Conseguido

Llengua Valenciana


Tria l'Idioma

Español   Valenciano

Aplicacio per a Android


Conferencies en el GAV


Visites


Visitas


EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA DEMANA ALS GRUPS POLITICS LA CONDENA DELS ULTIMS ACTES VANDALICS
EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA DEMANA ALS GRUPS POLITICS LA CONDENA DELS ULTIMS ACTES VANDALICS
EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA DEMANA ALS GRUPS POLITICS LA CONDENA DELS ULTIMS ACTES VANDALICS


L'entitat Grup d'Accio Valencianista, condena els 32 atacs del passat dissabte 25 de Febrer per part de grups radicals del autonomenat moviment “Primavera Valenciana” a edificis de gran valor culturals i emblematics de la ciutat de Valencia. La Casa Museu Benlliure, el Convent de la Encarnacio, l'emblematica Basilica de la Verge dels Desamparats o el centre arqueologic de L'Almoina, son a soles alguns dels molts monuments que han patit les greus agressions per part d'este moviment radical.

 

Cal destacar que darrere d'estes accions estan jovens integrats en partits de tall catalanista que estan recolzant publicament dites agressions. Es el cas del partit politic Compromis, destacant especialment a la seua lider Mónica Oltra i al seu president Enric Morera. Una de les detingudes pels 32 atacs al Patrimoni Valencià, no es atra, que la mateixa filla d'Enric Morera (M.M.C.).

 

Al igual que en atres moltes ocasions, a on Enric Morera, Mónica Oltra, i Compromis han demanat que l'Ajuntament de Valencia i les Corts Valencianes condenaren els suposts atacs a persianes del seu partit, ara exigim que no siguen hipocrites, i condenen l'inacceptable i greu atac a edificis historics, per part de gent relacionada en el seu partit politic, com la mateixa filla de President de Compromis, Enric Morera.

 

La pregunta que des de el GAV fem ara al Sr. Morera i al seu partit politic es: ¿Els 32 atacs no seran calificats per voste com a fascistes?. ¿O en esta ocasio al estar la seua filla darrere, serà una mostra de progressisme i de llibertat d'expressio?. ¡Ya està be de tanta hipocresia politica!. En Democracia, no tot val, i manco les accions violentes i radicals que Compromis està amparant i recolzant.


Per lo que demanem al ple de l'Ajuntament de Valencia i a les Corts Valencianes, que se sumen ad esta iniciativa, i condenen l'atac i als seus autors. Tambe recolzem el treball del cos de la Policia, esperant que siguen condenades i jujats tots els autors del greu atac als monuments i patrimoni valencià com se mereixen i sense fer cap distincio per la filiacio d'alguns d'ells.

 

En Valencia, Cap i Casal, a 28 de Febrer de 2012.

 


Enviado el: 28 de Febrer de 2012 a las 13:24:27 (2661 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios:
Usuario: Plumbum
Me pareix perfecte, els nostres monuments historics no deuen ser destruits!

Usuario: POPEPO
Molt bo el comunicat, si senyor.

Usuario: plaerdemavida04
Els barbars extremistes al nort. No consentirem que mos destrossen el Regne. Si no n'hi han diners que busquen als que se'ls han malgastat i en que. TOTS SABEM QUI SON I EN QUE. PAISITO POR AQUI EMBAJADITA POR ALLA.