Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar

Usuaris Online

En total hay:
189 visitantes y
1 usuario registrado
Ultimo registrado: jessi34
Lista de usuarios:
Rudyweiss

Temas: 31,983
Mensajes: 366,409
Lecturas: 41902732
Respuestas: 335916
Usuarios: 5283

EL PALLETER


L ' ENCICLOPEDIA


Firefox 27 en Valencià


Aplicacio per a AndroidNostres Campanyes

Conseguido

Seguix-nos...


Informe Freedom


Curs de Llengua Valenciana


Hemeroteca

Conseguido

Llengua Valenciana


Tria l'Idioma

Español   Valenciano

Conferencies en el GAV


Visites


Visitas

Mes noticies


FABRA PREPARA LA SUCCESSIO DE RITA
FABRA PREPARA LA SUCCESSIO DE RITA
FABRA PREPARA LA SUCCESSIO DE RITA

 

Juan García Sentandreu/ Res es casualitat en el Partit Popular de la Comunitat Valenciana tenint com nou i flamant Secretari General a Serafín Castellano, un home fet a sí mateixa que ha sabut sobreviure i enviar, contra vent i marejol, en les proceloses aigües del seu propi partit. Ha segut Zaplaniste, Campsiste i, ara, Fabriste. Alberto Fabra ha obert brecha i, com feu Camps en els fidels de Zaplana, Serafín serà l'encarregat de controlar un partit en el que hi ha cada volta manco presupost i manco carrecs per a repartir.

FABRA i Serafín per ad aixo han elaborat un nou paradigma identitari en el fi d'immovilisar el vot de la seua actual base social: se tracta d'amarrar el vot valencianiste pese a la que està caent en la Comunitat Valenciana, atre referent popular, hui sense pes algu en l'actual eixecutiu de Rajoy. Es la mateixa estrategia que utilisà Camps quan es vegué acorralat per la multitut de casos de corrupcio i recorregué a embolicar-se en la Senyera com si el seu refugi conjurara tot els mals. Per lo manco tingue glorios sudari. Com tambe ho fon la Senyera de Blasco Ibañez, que fon donada per l'actual president d'Unio Valenciana a canvi d'uns quants carrecs i de la seua valoracio en 50.000 euros. Negoci que, per cert, portà a veta el propi Serafín Castellano.

Ara, Castellano tira ma de Lo Rat i prepara el control total del partit per a buidar-ho d'infels i contrarrestar el poder de Rus al front de la Diputacio de Valencia i els municipis que la conformen; i pera preparar la successio de Rita i ficar en cintura tota l'estructura politica de la ciutat de Valéncia, la de major pes de tot el partit. Per ad aixo conta en la voluntat manifestada («lo que el partit envie») de la valencianista Maria angels Ramón Llín, primera trànsfuga de l'extinta Unio Valenciana que marcà el cami de la traïcio a Gonzalez Lizondo.


Castellano promociona des de ya a la Ramón Llín ficant-la al front de la Secretaría Eixecutiva de Senyes d'Identitat establint en ella eixe nou paradigma en el que, com la Senyera de Camps, se defendran de les imputacions per corrupcio i de l'enruna economica en la que està sumida la Comunitat Valenciana. I en ella, la llegio de trànsfugues i nominats ex-UV, els regidors en l'Ajuntament de Valencia, Alfons Nove, Mayrén Beneyto, Juan Vicente Jurat i Vicente Aleixandre, el senador José María Chiquillo, el diputat en el Congrés Vicente Ferrer, els diputats autonomics Rafael Ferraro i Ferrando Giner  el regidor en l'Ajuntament de Castello Gonzalo Romero, l'Alcaldesa de Turís Pilar Bledà, l'alcalde pedàneu de Carpesa José Gil Barat, Vicente Martínez Marco, membre del consell de RTVV, Vicente Parra, regidor de Xàtiva, Enric Esteve, president de Lo Rat Penat, Valero Eustaquio, ex-secretari General d'Unio Valenciana, Joaquín Ballester, ex-president d'Unio Valenciana i Lluis Bertomeu, chic de les encomandes. Val la pena mentar-los a tots.

El PP seguix jugant en nostra identitat i mentres en els seus escaparats lluixen les maniquins de Lo Rat i ex-UV, l'Academia Valenciana de la Llengua seguix humillant-nos als valencians en coleges, administracions i mijos de comunicacio quan proclama als quatre vents i eleva a la categoria de norma la mentira de la catalanitat de nostres signes d'identitat. ¿Es aixo el valencianisme util, modern, inteligent i integrador de Serafín Castellano i els seus? No, aixo es una presa de pel i una rateria.

 

Font: Levante-EMV.com


Enviado el: 04 de Juny de 2012 a las 18:21:28 (1454 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios: