Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación y poder obtener estadísticas de uso. Al continuar con tu navegación significa que das tu consentimiento a nuestra política de cookies.

Continuar

Usuaris Online

En total hay:
153 visitantes y
1 usuario registrado
Ultimo registrado: jessi34
Lista de usuarios:
witser

Temas: 31,983
Mensajes: 366,409
Lecturas: 41877612
Respuestas: 335916
Usuarios: 5283

EL PALLETER


L ' ENCICLOPEDIA


Firefox 27 en Valencià


Aplicacio per a AndroidNostres Campanyes

Conseguido

Seguix-nos...


Informe Freedom


Curs de Llengua Valenciana


Hemeroteca

Conseguido

Llengua Valenciana


Tria l'Idioma

Español   Valenciano

Conferencies en el GAV


Visites


Visitas

Mes noticies


EL GRUP D’ACCIO VALENCIANISTA ORGANISA LA GALA DELS PREMIS LLEALTAT
EL GRUP D’ACCIO VALENCIANISTA ORGANISA LA GALA DELS PREMIS LLEALTAT
EL GRUP D’ACCIO VALENCIANISTA ORGANISA LA GALA DELS PREMIS LLEALTAT

 

Andreu Benlloch/ L'entitat cultural Grup d’Accio Valencianista realisarà el proxim 15 de Juny l'entrega dels historics i prestigiosos Premi Llealtat. En esta ocasio el guardonat sera En Manuel Latorre Castillo, activiste infatigable per la cultura valenciana, en decades en la seua haver en defensa de les senyes d'identitat valencianes.

 

La seua personalitat ha portat a un creiximent exponencial del numero d'afiliats d'esta entitat, raspant els 5.000 socis, i convertint-se en referent i nexe d'unio de totes les tendencies valencianistes.

 

Les activitats del Grup d’Accio Valencianista durant la seua presidencia han segut constants, les conferencies que cada mes, i sense falta, esta entitat organisa per a difondre la cultura, l'edicio de la revista SOM, en totes les novetats i activitats d'este sector, els “Aplecs” en diferents pobles del Regne de Valencia que servixen com punt de trobament entre jovens en similars inquietuts. Per supost, no podem oblidar la tarea reivindicativa en aquells acontenyiments en els que se menyspreava nostra cultura, organisant protestes que representen l'essencia de la democracia i llibertat d'expressio, a pesar de les continues manipulacions informatives.


Atre aspecte destacat de la seua persona es la seua activa militancia en l'epoca que existi Coalicio Valenciana, arribant a ser vicepresident d'este   partit que  mai donà el seu braç a doblar a interesses aliens a nostra terra.

 

El reconeiximent de tota esta llabor, se materialisarà el divendres 15 de juny del 2012 en l'Hotel Astoria a les 21:30, una gala digna de ser presenciat.

 

Font: Notasdeprensacv.es


Enviado el: 07 de Juny de 2012 a las 12:19:07 (1713 Lecturas)


Puedes consultar esta misma pagina en: Español - Llengua valenciana

Comentarios:
Usuario: plaerdemavida04
Felicitacions president.